• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

03.09.2020

16:21

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Voditelj NACIONALNOG DNEVNIKA dobio ULOGU u seriji - Ima veze sa KRIMINALOM, evo gde će glumiti!

Estrada

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Voditelj NACIONALNOG DNEVNIKA dobio ULOGU u seriji - Ima veze sa KRIMINALOM, evo gde će glumiti!

Podeli vest

Nije se nadao pozivu produkcije!

Uvek ga rado gledamo, a i slušamo dok prezentuje najnovije vesti. Voditelj Nacionalnog dnevnika Ivan Golušin se iznenadio kada su mu producentkinje Nina Radulović i Anita Lazić ponudile ulogu u novoj seriji televizije Pink, ''Zlatni dani''. On je za naš portal otkrio sve o prvoj ulozi u seriji.

Foto: informer.rs

- Tumačim sebe, moglo bi se reći. Tačnije, u ulozi sam prezentera vesti koji čita o malverzacijama koje je Alimpije Gujić Šica, jedan od glavnih likova u seriji, radio - počeo je Golušin.

Foto: informer.rs

- Moje scene su snimane u studiju u kom svakodnevno radim Nacionalni dnevnik, nije mi bilo drugačije od uobičajnog rada. Ono što nije bilo isto  je mnogobrojna ekipa na setu, pa mi je bilo malo čudno što je iza kamere petnaestak ljudi, što se "lupa klapa" pred snimanje...sve ono što nemam kada radim dnevnik - govori Ivan, pa nastavlja:

Foto: informer.rs

- Bio sam presrećan kada su me producentkinje serije Anita Lazić i Nina Radulović zvale. Nijednog momenta se nisam dvoumio. Ovo je donekle i ispunjenje mojih dečačkih snova, kada sam kao amater glumio u nekim dečijim predstavama i bio ubeđen da ću jednog dana postati glumac;   

Početak emitovanja serije je 31.10. a on se prvi put pojavljuje u 4. epizodi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija