• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ - A. SPASOJEVIĆ

05.09.2020

07:07

STANIJA: Kristijan laže da je Verin otac, ON NIJE U STANJU DA NAPRAVI DETE! Znam i ko je pravi tata, NJEGOV PRIJATELJ IZ ZATVORA - JEZIVE OPTUŽBE!

Estrada

STANIJA: Kristijan laže da je Verin otac, ON NIJE U STANJU DA NAPRAVI DETE! Znam i ko je pravi tata, NJEGOV PRIJATELJ IZ ZATVORA - JEZIVE OPTUŽBE!

Podeli vest

Dete koje je Ivana rodila nije njegovo. Bio je u zatvoru sa tadašnjim najboljim prijateljem Čedom i njegovu spe*mu je dao ženi za vantelesnu oplodnju. U 'Zadruzi 4' ću dokazati koliki je monstrum, kaže Stanija Dobrojević

Stanija Dobrojević tvrdi da Kristijan Golubović laže da je pravi otac ćerke Vere (5), koju je dobio sa ženom Ivanom! Starleta je nastavila rat sa žestokim momkom pred ulazak u "Zadrugu 4" i optužila ga da je supruzi podmetnuo tuđu spe*mu jer je postao sterilan!

5 godina

je prošlo od 'Farme' u kojoj su zajedno bili Stanija i Kristijan

Ona se obratila Goluboviću na Instagramu i iznela tvrdnje da je Vera zapravo ćerka njegovog prijatelja Čede!

"Tokom 'Zadruge' moraćeš da dokazuješ da je dete tvoje! Zašto si podmetnuo kukavičje jaje, monstrume? Pa, da otvorimo Pandorinu kutiju! Ne treba tebi poligraf, nego jedna javna DNK analiza. Šta radi tata Čeda?", napisala je Stanija.

Buduća učesnica "Zadruge 4" zapretila je Kristijanu da će u rijalitiju dokazati da nije devojčicin otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night ? Hair @mandicgoran Makeup @makeupdespot Outfit @___ceger___

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on Jun 14, 2020 at 7:41am PDT

 

"Krile Grim, kad si me javno izreketirao, rekla sam: zapamtićeš me. Sad ti se kunem i obećavam da ću te javno sahraniti! Pi*ko smrdljiva! Obećavam da će do kraja 'Zadruge 4' sve ovo da se dokaže! Imam dokaze da nisi Verin otac! Hoćeš da budeš mangup? Da izmišljaš, lažeš? Važi! Ti sa lažima, ja sa istinom! Pa je*aću ti mater, ima da me pamtiš dok si živ! Kikiriki mafijo, posle 'Zadruge' da se vratiš u Zabelu i nastaviš da prodaješ tabletice, ali samo ako ti dozvole. Maše ti ekipa, gledaće te", poručuje Dobrojevićeva.

Stanija za Informer kaže da je spremna da u rijalitiju raskrinka Golubovića!

- Dete koje je Ivana rodila nije Kristijanovo! Vera nije njegova ćerka! Kristijan zna da je postao sterilan, pa je Ivani podmetnuo spe*mu od svog prijatelja Čede. Napravio je dete tuđom spe*mom samo da odloži zatvor 2016. godine. Dečko čije je to dete sve mi je potvrdio - priča starleta, i objašnjava kako je uspeo to da uradi:

- Kristijan i njegov nekada najbolji prijatelj Čeda bili su zajedno u zatvoru. Kad je davao Ivani spe*mu za vantelesnu oplodnju, podmetnuo je Čedinu. On i ne živi sa Ivanom! Nije mu dolazila u bračne posete, već druga devojka, koja mu je ljubavnica!

Kristijan tuče Ivanu

 

Stanija tvrdi da Kristijan ne podnosi ženu i da je čak tuče!
"Zna li ova mučena Ivana da je mrziš i da ti je odvratna i koliko puta si rekao da bi je polio kiselinom? Zna! Zna li ova mučena Ivana da te loži silikon i starleta? Zna! Zna li kakav si monstrum i sva tvoja nedela? Zna! Krile, a da Ivana uđe u rijaliti? Pobeđuje 100 odsto! Još će tebe da se oslobodi, kaže istinu, bude zaštićena, ne smeš da je tučeš tamo. I srećna se vrati svom detetu sa svojim novcem i živi život slobodna", napisala je Dobrojevićeva na društvenoj mreži.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija