• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

12.09.2020

17:31

Silvana Armenulić je POGINULA I OSTAVILA dvanaestogodišnju ćerku, ona sada ima  56 GODINA I DVA SINA, a evo kako izgleda!

Estrada

Silvana Armenulić je POGINULA I OSTAVILA dvanaestogodišnju ćerku, ona sada ima 56 GODINA I DVA SINA, a evo kako izgleda!

Podeli vest

Gordana je dobila ime po majci njenog oca Radmila.

Čuvena pevačica Silvana Armenulić poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći na autoputu Beograd - Niš. Nesreća se dogodila kada se pevačica vraćala sa koncerta iz Aleksandrovca. Sa Silvanom su nastradali i njena sestra Mirjana Barjaktarević i violinista Rade Jašarević.

ŠOK PRIZNANJE! Kristijan pred svima pitao Milicu Kemez da li je MUSLIMANKA - zadrugari ZANEMELI zbog njene ŽIVOTNE PRIČE - ove DETALJE niste znali! (VIDEO)

Foto: Printscreen You Tube

ŠOK! Miljana UŽIVO u programu POKAZALA TEST ZA TRUDNOĆU! Zadrugari ZANEMELI, a onda je Kulićeva saopštila REZULTATE! SVI SKOČILI! (VIDEO)

Kada je Silvana poginula, ostavila je u žalosti svoju ćerku koja je imala samo 12 godina. Njoj je i danas veoma teško bez majke, koja ju je uvek vodila svuda sa sobom, kad god je mogla. Gordana danas ima 56 godina, a ime je dobila po majci njenog oca Radmila.

Foto: printscreen facebook/Gordana Goga Armenulić

Gordana Armenulić danas je majka dvojice sinova, profesorka je matematike u jednoj beogradskoj gimnaziji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija