• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

13.09.2020

11:41

UNOVČILI SU TALENAT, A NE OBRAZOVANJE! Evo škole su završili poznati, neki jedva imaju OSNOVNU - on ima 3 FAKULTETA!

Estrada

UNOVČILI SU TALENAT, A NE OBRAZOVANJE! Evo škole su završili poznati, neki jedva imaju OSNOVNU - on ima 3 FAKULTETA!

Podeli vest

Neki kriju obrazovanje, kao zmija noge!

Mnogobrojne poznate ličnosti danas iza sebe imaju uspešne karijere u javnom svetu, međutim njihovo primarno obrazovanje nije upućivalo na to da će oni promeniti svoje profesije. Naime, veliki broj njih završio je prava, ekonomiju i druge fakultete, a danas se bave potpuno drugačijim poslom. Neki su svoj put našli u glumi, neki u pevanje, dok je nekima ceo život podređen voditeljstvu i novinarskom poslu.

ŠOK U EMISIJI! Naš poznati pevač NALAKIRAO NOKTE - Svi u NEVERICI, kada saznate ko je u pitanju BIĆE MU OPROŠTENO!

DJ KRMAK NAJOBRAZOVANIJI, ZAVRŠIO TRI FAKULTETA!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dj Krmak (@djkrmakoffizial) on Jul 15, 2020 at 1:36pm PDT

 

 

Goran Žižak, poznatiji kao DJ Krmak jedna je od najobrazovanijih ličnosti sa domaćih prostora, ima čak tri završena fakuleteta: Pravni, Filozofski i Pravoslavni bogoslovski. Pre toga je uspešno završio osnovnu i srednju školu, međutim u javnosti nikada nije pričao o svojim diplomama. Iako su mediji stalno govore o tome da je jedan od najobrazovanijih sa domaće scene, on to nikada nije ni demantovao ni potvrdio. Danas se uspešno bavi muzičkom karijerom, a svojim interesantnim izgledom privlači pažnju javnosti. Kosa ofarbana u nekoliko boja, svakako je njegov zaštitni znak za muzičku karijeru.

NEDA UKRADEN STEKLA DVE DIPLOME!

Foto: TV Pink printscreen

DEČAK SA FOTKE je napunio 58 godina! Vrlo je poznat pevač i ne razmišlja o PENZIJI, ima vanvremenske hitove!

Neda Ukraden jedna je od retkih pevačica sa domaće estrade koja se može pohvaliti da je završila dva državna fakulteta - engleski jezik i književnost i pravni u Sarajevu. Rano je počela profesionalno da se bavi muzikom, sa 17 godina snimila je prve pesme i postala slavna u celoj bivšoj Jugoslaviji. Iako je imala blistavu karijeru, nije odustajala od obrazovanja. Najpre je upisala studije engleskog jezika, koje je u roku završila i bila jedan od najboljih studenata.

SUZANA MANČIĆ ZAVRŠILA PRAVA, ALI JOJ TO NIJE BIO ŽIVOTNI POZIV!

Foto: Printscreen You Tube

Voditeljka Suzana Mančić dugi niz godina krasi male ekrane kada god se pojavi na istim. Mnogi komentarišu njenu lepotu koju poseduje, ali retko ko zna da je ona završila Pravni fakultet. Pohađala je osnovnu školu „Đura Strugar“ i Petu beogradsku gimnaziju. Bila je jedan od najboljih učenika u razredu. Paralelno sa gimnazijom je išla u srednju baletsku školu „Lujo Davičo“. Nakon gimnazije je upisala Pravni fakultet, ali ga je zbog karijere završila tek nakon deset godina. Kada su je jednom prilikom novinari pitali zašto je multimedijalna ličnost, jer se oprobala i u glumi, pevanju, voditeljstu, a završila je Pravni fakultet, ona je jasno odgovorila.

Miljana sa 100 kila VRCKALA oko Kristijana, SALO SE TRESLO NA SVE STRANE, a STANIJU će RAZBESNETI što je uradila OVO!

MIRKA VASILJEVIĆ ZAVRŠILA KOMUNIKOLOGIJU, ALI JOJ JE GLUMA ŽIVOTNI PUT!

Glumica Mirka Vasiljević postala je zvezda kao tinejdžerka zbog glavne uloge u filmu “Mi nismo anđeli” gde je rame uz rame igrala sa Nikolom Kojom. Međutim ona nije završila glumu.Simpatije šire javnosti Mirki su doneli i buduće glumačke angažmane. Za ulogu simpatične Janje u sitkomu “Ljubav , navika i panika” dok se emitovala, na Mirkinu adresu pljuštale su samo pohvale. Iako nije završila glumu, Mirka školu nije zapostavila pa je upisala komunikologiju na privatnom fakultetu. Shodno obavezama oko troje dece koje je rodila do 25 godine života kao najveća ljubav fudbalera Vujadina Savića, Mirkino sticanje univerzitetske diplome se odužilo. Uporedo sa svim, Mirka je aktivna u pozorištu, gde je posebno uspešna u komadima za najmlađe.

JEDVA ZAVRŠILI SREDNJU I OSNOVNU!

Foto: printscreen instagram/darabubamara_official

Najveći broj pevača sa domaće estrade su završili samo srednju školu, a među njima su pevačica Buba Miranović je po zanimanju babica, Indira Radić medicinska sestra, Halid Muslimović je metalo-strugar, dok je pevačica Vera Matović završila učiteljsku školu. Da im je pevačka karijera bila prioritet dokaz su i pevačica Dara Bubamara, reper Mili, Vesna Zmijanac, Ljuba Aličić, Era Ojdanić, Zorica Marković, Zlata Petrović koji imaju završenu samo osnovnu školu.

BONUS VIDEO:

TVOJ JEDAN MINUT MOŽE DA SPASI NEČIJI CEO ŽIVOT! Obeležen međunarodni dan prevencije samoubistva!

I SPOSOBNA I LEPA I ZGODNA! Sve starlete odmah kod nje na obuku! OVAJ SNIMAK JE TOTALNI HIT!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17