• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

17.09.2020

07:45

CECA ODBILA HOLIVUD! Amerikanci hteli da snime FILM o njoj i Arkanu, a evo zašto NIJE PRIHVATILA ponudu!

Estrada

CECA ODBILA HOLIVUD! Amerikanci hteli da snime FILM o njoj i Arkanu, a evo zašto NIJE PRIHVATILA ponudu!

Podeli vest

"Jednostavno, da bih snimila film, a da bude sve istinito, očigledno bih morala da ga sama finansiram".

Svetlana Ceca Ražnatović odbila je jednu holivudsku produkcijsku kuću koja je planirala da snimi film o njenom životu! Folk zvezda je dobila primamljivu finansijsku ponudu, ali nije htela da je prihvati zato što su scenaristi želeli da menjaju njenu biografiju.

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

Neće da rizikuje

Kako saznajemo, pevačica se najviše plašila da Amerikanci ne prikažu njenog supruga Željka Ražnatovića Arkana kao ratnog zločinca.

Darko Lazić otkrio koje je njegovo pravo ZANIMANJE, a onda ŠOKIRAO koliko zapravo IMA KILOGRAMA! Možete li da poverujete? (FOTO)

- Ceca bi volela da se snimi film o njenom životu, ali hoće da on bude autentičan. Neće da dozvoli da stranci izmišljaju detalje iz njene i Arkanove biografije. Ona se boji da bi ga u filmu prikazali kao kriminalca i ratnog zločinca i zato neće da rizikuje. Ako joj nekad daju da pročita scenario pre snimanja, možda će i pristati - kaže izvor Informera blizak porodici Ražnatović.

On dodaje da su Amerikanci napravili detaljan plan i da se samo čekalo da Ceca potpiše ugovor:

Foto: printscreen instagram/cecaraznatovic

- U filmu je Cecu trebalo da igra Eva Mendez, dok bi Arkanov lik tumačio Robert de Niro. Međutim, sve je propalo kada je Ceca izričito zabranila da prekrajaju scenario kako im se prohte.

Čvrst stav

Ražnatovićeva je i sama priznala da je dobijala mnogo ponuda, ali da ih je sve odreda odbila.

INDI SE PREPOLOVILA - EVO KOLIKO JE SMRŠALA! Zbog operacije ŽELUCA je jedva preživela, a nećete verovati kako sada IZGLEDA! (FOTO)

- Svako ko se nudio da snimamo film ili ponudio saradnju, a pričamo o ozbiljnim stranim filmskim kućama, imao je svoje uslove. Ti uslovi su, između ostalog, imali obaveznu jednu stavku - da njima dam biografiju koju će oni korigovati u određenim segmentima kako njima odgovara. To je ujedno bio početak i kraj našeg razgovora, odnosno razlog zašto se nikada nismo dogovorili. Jednostavno, da bih snimila film, a da bude sve istinito, očigledno bih morala da ga sama finansiram. Trenutno niti imam takvih afiniteta, niti finansija - otkrila je pevačica.

Slobodi i Vuku bih dala
da glume mene i Arkana

Bez obzira na to što još nije dogovorila snimanje autobiografskog filma, Ceca već zna kako bi podelila uloge. Pevačica bi volela da je igra Sloboda Mićalović, dok bi ulogu Željka Ražnatovića Arkana poverila Vuku Kostiću.

- Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik. Glavnu žensku ulogu bih dala Slobodi Mićalović - rekla je nedavno Ceca.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

"Jednostavno, da bih snimila film, a da bude sve istinito...'' И без филма о Аркану - али и о Светлани Ражнатовић - знамо ко су, какви су и шта су радили њих двоје и док се нису познавали и кад су били у браку, нарочито шта је радио Аркан, илити: боље би било да се никад нису бавили оним чиме се јесу бавили.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija