• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

19.09.2020

15:53

INDI SMRŠALA 20 KILOGRAMA - KONAČNO MOGU DA IH OBUČEM! Pevačica je 15 GODINA čekala na OVAJ trenutak - evo koju VELIČINU garderobe sada nosi!

Estrada

INDI SMRŠALA 20 KILOGRAMA - KONAČNO MOGU DA IH OBUČEM! Pevačica je 15 GODINA čekala na OVAJ trenutak - evo koju VELIČINU garderobe sada nosi!

Podeli vest

Ne krije sreću!

Pevačica Indira Aradinović Indi (34) mučila se dugo sa viškom kilograma, pa je početkom marta 2020. godine imala operaciju smanjenja želuca, nakon čega se njeno zdravstveno stanje iskomplikovalo, pa je Indi mesec dana provela u bolnici, ali se srećom sve dobro završilo.

Indi je izgubila 20 kilograma i ponosno pokazuje svoj izgled u belim pantalonama koje zbog viška nije nosila, kako je rekla, petnaest godina.

CECA POKAZALA STAN U BEOGRADU NA VODI - LUKSUZ NA SVE STRANE! Evo kako izgleda DOM njene kume Viki Miljković! (FOTO)

- Smršala sam 20 kilograma. Definitivno su se kockice poklopile, došlo je neko bolje vreme za mene. Mislim da ne može stalno da bude kiša, mora nekad i sunce, tako da sam jako srećna i zadovoljna, neka tako i ostane - rekla je Indi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on Sep 16, 2020 at 11:00am PDT

 

- Sada ponosno mogu da nosim bele pantalone, a nisam mogla jedno 15 godina. Sada sam srećna što mogu ponovo u belo da se obučem, a da ne izgledam deblje - ispričala je pevačica i odgovorila na komentare da sada liči na sestru Editu Aradinović, koja važi za jednu od najzgodnijih pevačica.

LJUPKI I GENERALU SIMIĆU POLICIJA ODUZELA ORUŽJE! Protiv pevačice su podnete dve KRIVIČNE PRIJAVE, a evo koja kazna je ČEKA!

- Vratila sam svoj prvobitni izraz lica, ovo je moja priroda, sitne sam građe, kao i svi što znate, Edita je još sitnije. Sad se tek vidi da ličimo i da smo sestre - rekla je Indi koja više ne namerava da gubi kilograme, ali naporno vežba u teretani kako bi se zategla.

- Taman posla da mršavim još, sad samo radimo na mišićima: zatezanje, oblikovanje: da dobijem čak i negde tonus i masu gde fali, gde je nestalo zbog gubitka kilograma... U struku je veličina "s", a dole nosim "m". Sad sam ona Indi sa početka karijere - ispričala je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija