• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.09.2020

14:25

ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Ljupka MOLILA INSPEKTORA DA JE STAVE U ZATVOR, a onda priznala da ju je Dragana Mirković jedina pozvala! (FOTO)

Estrada

ZAPLAKALA UŽIVO U PROGRAMU! Ljupka MOLILA INSPEKTORA DA JE STAVE U ZATVOR, a onda priznala da ju je Dragana Mirković jedina pozvala! (FOTO)

Podeli vest

Veoma je emotivna.

Ljupka Stević je danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otvoreno pričala o incidentu koji se desio u sredu veče kada je svom bivšem dečku generalu Dragiši Simiću demolirala dva automobila zbog prevare. 

ŽENA BUKVALNO GRMI! Ceca izašla u provod, SKOCKANA OD GLAVE DO PETE! Svi se OKRETALI ZA NJOM! (FOTO)

 

Foto: TV Pink printscreen

ŠOK NA SCENI "ZVEZDA GRANDA" Takmičarka SKINULA JAKNU, pa pokazala OVO - DA TI ISPADNU OČI! (FOTO)

Pevačica je priznala da je dobila zabranu prilaska bivšem, kao i to da joj je on pisao nakon svega što se desilo, a kada se prisetila njihove romanse, Ljupka je zaplakala uživo u programu. 

- Bilo mi je prelepo, držao me je kao malo vode na dlanu. Nisam žena koja treba da plače, ali ja samo plačem zbog emocija. To je bila velika ljubav i sa njegove strane. Čovek je uradio šta je uradio. Da je seo i rekao istinu možda bismo mogli to da prevaziđemo - rekla je kroz suze Ljupka.

- Što se tiće tužbi nosiću sve odgovornosti. Sve ću da ispoštujem, platiću sve što bude trebalo da se plati. Koliko sam bila iznervirana rekla sam inspektoru da me stave u zatvor i da neću da se vratim u stan - rekla je ona pa dodala da ne zna odakle tolika podrška.

- Za nas su svi znali. Mi nismo bili ono ljubavnici da se krijemo. Mi smo se samo voleli - ispričala je Ljupka u emisiji "Premijera - Vikend specijal"

- Ja nisam jadnica, niti plačljivica, ja sam jedna borbena žena - objasnila je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija