• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

21.09.2020

17:24

PRVA ŽELI OVU VODITELJKU UMESTO JOVANE I SRĐANA?! TV TRANSFER bomba na pomolu!

Estrada

PRVA ŽELI OVU VODITELJKU UMESTO JOVANE I SRĐANA?! TV TRANSFER bomba na pomolu!

Podeli vest

Ovo niko nije očekivao!

Podigla se prašina nakon što su Jovana Joksimović i Srđan Predojević saopštili da odlaze sa Prve, a na njihovo mesto je došao dotadašnji saradnik Filip Čukanović. Po reakcijama aktera tog sukoba, jasno je da rastanak voditeljskog para sa televizijom nije prošao u prijateljskoj atmosferi (više o tome pročitajte ovde).

JOVANA I SRĐAN ODLAZE SA TV PRVA! Voditeljski par DAO OTKAZ, a evo i zbog čega

Foto: printscreen TV Prva

Sa Prve poručuju da su raskinuli saradnju sa Jovanom i Srđanom zbog "nepoštovanja radnih obaveza", a Joksimovićeva je na te reči imala kratak komentar: "Kakva televizija, takva i objava!"

HAOS SE NASTAVLJA! Nakon što je TV PRVA uputila ZVANIČNO SAOPŠTENJE O RASKIDU UGOVORA sa Jovanom i Srđanom, OGLASILA SE VODITELJKA! ŠOK! (FOTO)

Naširoko se spekulisalo o razlozima za odlazak Joksimovićeve i Predojevića sa Prve, a čini se da ta priča nije "od juče" i da je ta televizija već duže vreme pokušavala da nađe adekvatnu zamenu za dvojac.

Kako piše Telegraf.rs, Prva je ponudila voditeljki Minji Miletić da pređe na njihovu televiziju. 

Foto: youtube printscreen/N1

- Čelnici Prve nisu zadovoljni rejtingom jutarnjeg programa kao i nepoštovanjem radnih obaveza Srđana i Jovane. Zato su i kontaktirali Minju kao iskusnu novinarku, ne bi li unapredili postojeću programsku šemu Jutarnjeg. Ona je poznata po svojim "hard talk" intervjuima i većina gostiju ima strah da gostuje kod nje. Vlasnik TV Prva Srđan Milovanović je još prošle godine kontaktirao novinarku Minju, ali do dogovora nije došlo. Sada ponovo pokušavaju da je dovedu i pitanje je da li će ovoga puta imati više sreće i da li će se novinarka pre vremena vratiti sa porodiljskog - kaže izvor blizak Prvoj, prenosi Telegraf.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija