• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.09.2020

18:16

"BOLJE DA VAS NEKO NOV IZJ*BE, NEGO USMRDELI BIVŠI!" Sandra Afrika ŠOKIRALA porukom - obratila se LJUPKI! ŽESTOKO (FOTO)

Estrada

"BOLJE DA VAS NEKO NOV IZJ*BE, NEGO USMRDELI BIVŠI!" Sandra Afrika ŠOKIRALA porukom - obratila se LJUPKI! ŽESTOKO (FOTO)

Podeli vest

Iskreno napisala...

Pevačica Ljupka Stević trenutno je glavna tema svih medija, zbog odnosa sa bivšim partnerom kom je razlupala automobile.

Ljupki je podršku pružila i pevačica Sandra Afrika i to žestokom porukom.

Foto: TV Pink printscreen

- Devojke bolje da vas i neko nov zaj*be i izj*be po prvi put, nego da vas neki usmrdeli bivši j*be po ko zna koji put, na istu foru. Jadno je - poručila je Afrika i označila Ljupku. 

Foto: instagram/sandraafrika

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 3 godine

Puna podrška Ljupki. Prelepa ženo, glavu gore, ni prva ni poslednja... Niko nije vredan tvojih suza. Život je pred tobom.Odradi tu knjigu... prodaja će biti vrhunska..prenesi svoje iskustvo na druge mladje devojke, da ne prave fatalne greške.Prekini sve komentare po medijima u vezi istoga, udari mu IGNOR na svim polima. Smatraj to završenm pričom za sva vremena, samim tim ćeš se izdići iznad situacije.

NEBOJŠA

pre 3 godine

ISPADE LJUPKA ''VELIKA ŽRTVA''IAKO SE KU.VALA SA OŽEWENIM ČOVEKOM.TO ŠTO JE RAZBILA JEDNU PORODICU NIKOM NIŠTA ,SVAKA ČAST NA MORALU MAJO.A SANDRA AFRIKA,KAO PROFESIONALKA,JAKO DOBRO ZNA DA SE TU NERADI NI O BIVŠEM NI O NEPOZNATOM NEGO ISKQUČIVO O KOLIČINI PARA.ILI ONA HOĆE DA KAŠE DA JE PEVAWEM (KOJIM) ZARADILA TOLIKE PARE .HAHAHAHA,ŠABAC JE SAM O JEDNA CIGAN MALA,A NE NEW YORK

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija