• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

22.09.2020

19:44

RAZVELA SAM SE OD ĐOLETA ĐOGANIJA ISHITRENO! ŠOK PRIZNANJE posle toliko godina LJUBAVI I USPEHA! Sada živi kao PODSTANAR - Idemo DALJE!

Estrada

RAZVELA SAM SE OD ĐOLETA ĐOGANIJA ISHITRENO! ŠOK PRIZNANJE posle toliko godina LJUBAVI I USPEHA! Sada živi kao PODSTANAR - Idemo DALJE!

Podeli vest

Bez dlake na jeziku sve priznala!

Slađana Delibašić povukla se sa estrade i posvetila sebi. Pevačica, koja iza sebe ima dva braka, danas priznaje da je njena najveća greška u životu to što je ishitreno donela odluku da se razvede od Đoleta Đoganija 2000. godine.

Denserka bez dlake na jeziku govori o teškim životnim trenucima, ljubavnom brodolomu i finansijskim gubicima.

KAKVA BOMBETINA! Ovo je ćerka Slađe i Đoleta Đoganija - ima 30 godina! Pozirala u USKOJ HALJINI, SVE PUCA (FOTO)

Zašto od tebe poslednjih godina nema ni traga ni glasa?

- Potpuno sam promenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, ćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad peva. I u vreme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci.

Od čega sad živiš?

- I dalje od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. Nije lako, ali se borim. Izašla sam iz svoje kuće, živim kao podstanar. Vodim podstanarski život kao neki student.

Da li si bar emotivno ispunjena?

- Eto, ni to nisam. Ima milion njih koji mi se udvaraju, ali nekako sam ušla u miran period života. Više nisam lakoverna, ne padam na muške priče. Nemam strpljena da započinjem romansu. Sve me umorilo. Život me je naučio da nema pravih muškaraca.

Kakav treba da bude muškarac da bi ispunio tvoje kriterijume?

- Stamen, stariji i slobodan. Eto, meni se sve i svašta izdešavalo s muškarcima i nekako uvek imam neke ljubomore likove sa kojima budem dugo, ali se završi katastrofalno. Vaspitana sam tako da je muškarac glava u kući. Danas je to teško naći.

U ŠESTOJ DECENIJI ZAIGRALA OKO ŠIPKE! Slađa Delibašić pokazala ŠTA UME - i dalje je BOMBETINA! Meša, vrti se, MA HAOS (VIDEO)

Da li to znači da ti je žao što si se uopšte razvela od Đoleta?

- Nekada kažem da sam brzo i ishitreno napravila taj razvod. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine. Mislim da meni Bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Bila sam s partnerima i na kraju uvek nešto iskrsne.

Foto: instagram/Zoran Sinko

Kažeš da ti ne ide u ljubavi, a u poslu?

- I u poslu i u ljubavi sam imala velike oscilacije. Nekada dođem kući, potrošim sve do poslednjeg dinara i ostanem sa deset evra. I ne mogu da zaspim, ali eto, sutradan me zove gazda i ponudi mi posao za vikend. To je život. Zato čovek mora da bude pozitivan i da razmišlja - idemo dalje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija