• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

23.09.2020

13:33

ZGADILO MI SE, KATASTROFA! Ceca došla na suđenje sa KARLEUŠOM pa komentarisala pevačicu - pojavila se u BELOM ispred SUDA! (FOTO)

Estrada

ZGADILO MI SE, KATASTROFA! Ceca došla na suđenje sa KARLEUŠOM pa komentarisala pevačicu - pojavila se u BELOM ispred SUDA! (FOTO)

Podeli vest

Evo šta je poručila drugoj strani!

Danas je bilo zakazano još jedno suđenje pevačica Cece Ražnatović i Jelene Karleuše.

Ceca se pojavila oko 13 časova u Palati pravde i kratko prokomentarisala drugu stranu.

- Zgadilo mi se. Samo se ja pojavljujem, druga strana se ne pojavljuje, katastrofa - rekla je Ceca pre nego što je ušla u sud.

PRŠTALE PROVOKACIJE ISPRED SUDA! General Simić se pojavio u Palati pravde - svi gledali ČIME JE DOŠAO! Progovorio o VIKENDICI I RIBAMA (FOTO)

Za one koji ne znaju, Ceca je tužila Karleušu zbog izjave da Ražnatovićka nema svoj stav kada je reč o MMR vakcini, a Jelena se danas nije pojavila na ročištu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija