• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

24.09.2020

09:18

RAZVEO SE BANE MOJIĆEVIĆ! Pevač stavio tačku na BRAK - otkrio RAZLOG! Evo u kakvim odnosima je sada sa BIVŠOM SUPRUGOM!

Estrada

RAZVEO SE BANE MOJIĆEVIĆ! Pevač stavio tačku na BRAK - otkrio RAZLOG! Evo u kakvim odnosima je sada sa BIVŠOM SUPRUGOM!

Podeli vest

Šok!

Pevač i prvi pobednik "Zvezda Granda" Bane Mojićević konačno je rešio da progovori o razvodu od Milice, o kom je sve do sada ćutao za javnost.

Foto: printscreen instagram/mojicevic.bane

- Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem je da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo - kazao je Bane, dok je od ranije poznato da su imali problema u bračnoj zajednici.

KOLEGE SA RTS-A NAJAVILI POBUNU ako se JOVANA JOKSIMOVIĆ VRATI! Svi pamte kako ih je VREĐALA, a Srđan se BAHATIO OVAKO!

Foto: printscreen instagram/mojicevic.bane

- Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa - dodao je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

- Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija