• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2020

10:29

VOLE SVE ŠTO IM STIŽE OD NAS! Hrvati je OBOŽAVAJU, ovaj HIT naše pevačice OSVOJIO KOMŠIJE! (VIDEO)

Estrada

VOLE SVE ŠTO IM STIŽE OD NAS! Hrvati je OBOŽAVAJU, ovaj HIT naše pevačice OSVOJIO KOMŠIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Svi je slušaju!

Ni ovih dana trending na Jutjubu u Hrvatskoj ne iznenađuje - mladi Hrvati na ovoj platformi najviše slušaju srpske hitove i gledaju snimke naših Jutjub zvezda.

GLEDAJU GA KAO PERVERZNOG MATORCA! Isplivali detalji o KOBRI koje zna samo NJEGOVA ĆERKA! Bio je NAJBOLJI... ŠOK!

Foto: printscreen instagram/aleksandra__official

Najslušanija pesma i najgledaniji spot ovih dana delo su Aleksandre Prijović, Hrvatski mediji pišu da je Prijovićeva svoj put prema slavi potražila još u srednjoj školi, kada se prijavila u Zvezde granda.

UHVATILA GA ZA MUŠKOST! Tomović BROJAO ZVEZDE, Ova zadrugarka ISKORISTILA PRILIKU - Imala je PUNE ŠAKE POSLA! (VIDEO)

Pevačica je nekoliko puta govorila o odrastanju u Hrvatskoj, i ispričala je kako su joj se u školi rugali jer peva u "Zvezdama granda". Hrvatski mediji prenosi i da se, čim je napunila 18, preselila se u Beograd, ugradila silikone u grudi i povećala usne, a zatim postala jedna od najzaposlenijih pevačica u Srbiji. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija