• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.10.2020

16:29

''KIJA, NEMOJ DA ME VUČEŠ ZA JEZIK!'' Vuk zna DETALJE O KIJI koji mogu da je OCRNE - Nadica SKOČILA kao oparena! (VIDEO)

Estrada

''KIJA, NEMOJ DA ME VUČEŠ ZA JEZIK!'' Vuk zna DETALJE O KIJI koji mogu da je OCRNE - Nadica SKOČILA kao oparena! (VIDEO)

Podeli vest

Šok!

Naredno pitanje je postavljeno Nadici Zeljković i Vuku Mobu, a odnosilo se na njegov nekadašnji odnos sa Kijom Kockar i status koji je napisao na društvenoj mreži: "Napisao si kako Kija nije kriva za tvoj raskid sa Biljanom, a Kija je mu je odgovorila da je postao kao Miljana. Kako to komentarišete? I kakav je bio s*ks bez kondoma?".

PEVAČICA DOŽIVELA INFARKT NA SVADBI U POŽAREVCU! Zorica Marković odustala od snimanja pesama, SPASILO JE OVO!

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Ja bih Kiji poručio da me ne vuče za jezik! Ja sam bio prema njoj fin i kulturan, a bolje da ne kažem sve šta o njoj znam. A s*ks bez kondoma nam je bio odličan! Mi jesmo imali odnose i ja sam je podržavao i stojim iza toga! - rekao je Vuk.

KARLEUŠA ''RAZNELA'' TAKMIČARA KOMENTARIMA! ''Ovo je sra*e, rušiš nam gledanost''! Umešla se VIKI da ga brani - NASTAO HAOS!

- Sad ja čujem šta priča i kako podržava Kiju, a sada sve iznosi javno. Šta ti imaš da ćutiš u vezi Kije? - rekla je Nadica.

Foto: printscreen/tvpink

- Svi znaju da smo ona i ja bili zajedno, nju su zvali ucveljena udovica. Ona mene uporno proziva! Nemoj da me vučeš za jezik Kija, ja je sada upozoravam! - rekao je Vuk.

- Jako sam se osećala iznenađeno, mene su doveli u nezgodnu situaciju i on i ona. Sad se vuku, i ne znam šta imaš to da kažeš. Za tri dana vaše veze, to je velika avantura, i reci šta imaš - dodala je Nadica

VIŠE O ZADRUZI PROČITAJTE OVDE!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
za INFORMER

pre 3 godine

20.07.1018 je bila sa vukom u sapcu, i to je ocigledno onih 2-3 dana gde je zivela kod vuka kako je on rekao pre neki dan, 25.07.2018 je bila kod slobe u stanu kao po naocare a naocare na glavi to ste je vi uslikali a komsije su vam rekle da su je vidjali tu i da zivi tu i da je vidjaju u piljarnici da kupuje osnovne namirnice, a vec 26.07.2018 je bila kod vuka na moru gde ste je isto uslikali. Da li je ovo realno_! Zena se definitivno vidjala sa svima u razmaku od dan, dva, i zivela i kod vuka i kod slobe naizmenicno, pored ovog se pre a i posle ne toliko davno vidjala sa karicem gde ste je opet uslikali i na bazenu a i na aerodromu kada je sacekuje dok se vracala iz crne gore. Ovo je totalno ludilo prica, prosto neverovatna manipulacija.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija