• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Klix.ba

18.10.2020

13:10

INSPEKCIJA PONOVO UPALA NA ĐANIJEV NASTUP! Pevač u CENTRU SKANDALA, sve ih RASTERALI! Ovo su detalji! (VIDEO)

Estrada

INSPEKCIJA PONOVO UPALA NA ĐANIJEV NASTUP! Pevač u CENTRU SKANDALA, sve ih RASTERALI! Ovo su detalji! (VIDEO)

Podeli vest

Još jedan propao nastup!

Dobro je poznato da pevač Radiša Trajković Đani pravi odličnu atmosferu gde god da se pojavi. Pevač je tokom prethodne večeri imao koncert u Bosni i Herceogovili, a inspekcija je sinoć upala na nastup i prekinula koncert jer su prekršene propisane mere za suzbijanje koronavirusa.

Foto: instagram/Ivovavolkov3

Sve epidemiološke mere su prekršene u unutrašnjosti objekta, ali i na platou u neposrednoj blizini ulaza, gde se nalazio mnogo veći broj osoba od dozvoljenog, bez maski i fizičke distance.

Foto: printscreen instagram/djanimusic

Podsetimo, Đani i njegova supruga i sin uhapšeni su u aprilu ove godine kada su prekršili mere koje su propisane tokom vanrednog stanja. Oni su tada prekršili zabranu kretanja za vreme policijskog časa, ali i zabranu okupljanja, zbog čega su bili u kućnom pritvoru.  

 

- Tom prilikom je, između ostalog utvrđeno kršenje dozvoljenog radnog vremena i fizičke distance među prisutnima. Prema proceni glavne kantonalne inspektorice u unutrašnjosti objekta nalazilo se oko 500 osoba. Automatski je izdata zabrana rada objekta, prekinuta je muzika, a objekt je ispražnjen - rekao je direktor Kantonalne uprave za inspekcijske poslove Amel Mehanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija