• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.11.2020

22:33

HAOS UŽIVO U PROGRAMU! Tijana Ajfon NAPUSTILA EMISIJU - UVREDILI JE ŽESTOKO, odmah SKOČILA, obratila se VODITELJKI... Auuu! (FOTO)

Estrada

HAOS UŽIVO U PROGRAMU! Tijana Ajfon NAPUSTILA EMISIJU - UVREDILI JE ŽESTOKO, odmah SKOČILA, obratila se VODITELJKI... Auuu! (FOTO)

Podeli vest

Nisu joj prijale ove reči.

Rijaliti zvezda i starleta  Tijana Maksimović poznatija kao Tijana Ajfon bila je gošća jutarnjeg programa kod voditeljke Jovane Jeremić, a njeno gostovanje je izazvalo pravi haos.

Naime, tokom uključenja Milana Živadinovića u program, Tijana se našla prozvanom kada je on komentarisao situaciju sa starletama i mafijom.

Foto: Printscreen/TV happy

- Svaka starleta ili k*rava se bavi poslom koji najbolje zna -počeo je Živadinović, nakon čega se vidno uznemirena ubacila Tijana. 

- Jovana, ako ćeš se smejati, ja ću da napustim emisiju. Da ti dozvoljavaš da me tvoj sakovornik vređa. Ja sam u emisiji ovde, nemoj me z*jebavati. Ne može on mene da vređa, da kaže starleta i k*rva. Jedina starleta koja ti je u emisiji, a on je komentariše - to sam ja. Šta dozvoljavaš jednom seljaku da me vređa - besnela je Maksimovićeva u emisiji. 

Voditeljka Jovana Jeremić pokušavala je da smiri situaciju, ali je Tijana momentalno napustila studio. 

Foto: Printscreen/TV happy

- Tijana, on nije spomenuo tvoje ime. Gospodine Milane, vi se niste obratili Tijani Ajfon? - pitala je Jovana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoki

pre 3 godine

Pa trebali su da nadju i zamenu za aifon . Pa imamo mi jos ku*vi - Takozvanih " starleta " .

Pop

pre 3 godine

Баш ју је дотакао, ипак треба да бирате кога ћете доводити у студио да се не брукате осим ако то намерно не радите да се брукате због неке, наводно, популарности.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija