• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

04.11.2020

20:20

DRAMA U PORODICI! Tanja KAŽNJAVALA DECU?! Svekrva je UNIŠTILA - Ostavila si dete pravo iz PORODILIŠTA, ŠOK TVRDNJE!

Estrada

DRAMA U PORODICI! Tanja KAŽNJAVALA DECU?! Svekrva je UNIŠTILA - Ostavila si dete pravo iz PORODILIŠTA, ŠOK TVRDNJE!

Podeli vest

Ovo je otišlo predaleko?!

Nakon što je objavljena prepiska pevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića, koji je pre nekoliko meseci sa njihovim sinovima napustio zemlju i otišao u daleku Australiju, osvanula je još jedna šok prepiska!

Ovoga puta, u pitanju je prepiska između Tanje i njene svekrve, Dušanove majke Ane, za koju je pevačica tvrdila da ju je vređala, omalovažavala i učestvovala u procesu odvajanja majke od dece.

- Možete samo da mi pljunete pod prozor. A to za otiske zuba sam sve ispričala policiji, samo što to Vi ne znate, dok Dušan nije bio tu... Ja sam rekla da je dete bilo jako besno, zato što je tata kući došao pijan i maltretirao njihovu majku i onda je sve to preneo na svoju decu, svu tu agresiju. Protiv mene, gospođo Ana, ne možete nažalost ništa. Ja ću nastaviti da se smejem i radiću na tome da dobijem svoju decu, a vašem divnom komšiluku ću otkriti sve o vama, tom istom komšiluku kom pričate da sam loša majka i da sam ostavila svoju decu. Neće Vas oprati ni Sava ni Dunav, neka Vam je sa srećom i sve najbolje Vam želim - sadržaj je glasovne poruke koju je Tanja poslala svekrvi Ani, na šta je usledio njen odgovor, gde Dušanova majka, između ostalog tvrdi, da deci niko neće braniti da se čuju sa njom, ukoliko to požele i govori joj da ih ne laže.

Foto: printscreen instagram/tanja_savic_private

- Kako si mogla da ostaviš decu sa čovekom za kojeg tako pričaš. Gde ti je savest i duša ili si smislila neki plan koji ti nije uspeo. Ti već hodaš po ivici! Kako ćeš jednog dana da pogledaš svoju decu u oči? Sve ću da dam u novine. Od prvog dana, kada si rodila dete. Šta si rekla u bolnici? Šta se desilo kada si ga donela kući i ostavila. Posle ga vukla u noć za neku kaznu. Sećaš se? Zakleću se, da ljudi konačno saznaju istinu o tebi. Ako deca požele da se čuju sa tobom, niko njima ne brani. Samo nemoj da ih lažeš - napisala je između ostalog svekrva.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija