• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2020

22:06

BIO JE NA VRHUNCU KARIJERE, PA SE POVUKAO! Dado Polumenta danas izgleda OVAKO - totalno se PROMENIO i objavio LEPE VESTI (FOTO)

Estrada

BIO JE NA VRHUNCU KARIJERE, PA SE POVUKAO! Dado Polumenta danas izgleda OVAKO - totalno se PROMENIO i objavio LEPE VESTI (FOTO)

Podeli vest

Dve godine ga nije bilo uopšte!

Nakon duže pauze i turbulentnog perioda kroz koji je prošao ali i velikih životnih promena koje je doživeo, Dado Polumenta je spreman da se vrati na muzičku scenu i to sa projektom kakav do sada niko nije uradio na našim prostorima. Dado je ovog puta spremio dva albuma koja će uskoro "servirati" publici. 

- Trebalo je da se sve kockice u mom životu sklope, da spoznam ko sam nekada bio, ko sam sada i da to sve kroz pesme predstavim publici - kaže pevač. 

Motivacija za povratak na muzičku scenu nakon više od dve godine pauze svakako mu je supruga Ivona i njihova ćerkica kojoj je maksimalno posvećen. 

- One su čitav moj svet promenile, unele su mi u život energiju i inspiraciju koja mi je bila potrebna da stvorim ono što ću uskoro predstaviti publici. Nedostajao mi je rad na novim pesmama, druženje sa publikom i njihova reakcija. Ovaj projekat koji će činiti dva albuma oslikavaće onog Dadu kojeg publika poznaje od ranije ali i novog koji je odlučio da kao nikada do sada otvori dušu i ispriča sve što do sada nije - rekao je pevač.

Po novim slikama, primetićete da Dado Polumenta izgleda dosta starije i ozbiljnije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija