• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. MATIĆ

10.11.2020

07:55

Sofija i Luka DOBILI BEBU, a sad su u VELIKIM PROBLEMIMA! Fudbaler joj NE DOZVOLJAVA DA OSTANE SA SINOM U SRBIJI!

Estrada

Sofija i Luka DOBILI BEBU, a sad su u VELIKIM PROBLEMIMA! Fudbaler joj NE DOZVOLJAVA DA OSTANE SA SINOM U SRBIJI!

Podeli vest

Miloševićeva želi da bude u Beogradu do Nove godine i Božića jer je u Madridu sve zatvoreno zbog vanrednog stanja i policijskog časa, ali Luka ne želi da se odvaja od sina

Sofija Milošević i Luka Jović žestoko su se posvađali jer ona želi da sa sinom Aleksejem ostane u Beogradu sve do novogodišnjih praznika!

Fudbaler i manekenka su u ponedeljak doputovali sa bebom u Srbiju zbog Jovićevih obaveza u reprezentaciji, a ovaj put je i bio seme razdora u njihovoj porodici.

- Od kada se pre dva meseca porodila, Sofija ubeđuje Luku da ona sa sinom na neko vreme dođe u Srbiju. Jović nije hteo ni da čuje za to! Rekao joj je da ne dolazi u obzir da putuje sa bebom dok u svetu vlada haos zbog koronavirusa. Pošto je ona bila uporna, popustio je, pa su zajedno došli u Beograd, on zbog obaveza u reprezentaciji, a ona da bi videla porodicu - kaže izvor Informera blizak poznatom paru.

Foto: printscreen Instagram lukajovic

Neće da se odvaja od sina

Kako objašnjava naš sagovornik, plan je bio da sve troje ostanu u Srbiji do 19. novembra, kada Jović mora da se pojavi na treningu u Real Madridu.

- Luka bi u ovom periodu trebalo da odigra tri utakmice za Srbiju, prvu protiv Škotske u četvrtak, a drugu tri dana kasnije protiv Mađarske u Budimpešti. Poslednji meč ima sa Rusijom 18. novembra u Beogradu i trebalo bi odmah sledećeg dana zajedno da odlete za Madrid. Međutim, kako je i prvi put uspela da ga omekša, Sofija ga i sada ubeđuje da ona i beba ostanu u Srbiji sve do Nove godine i Božića. Luka ne može tada da dođe u Beograd jer će sa Realom igrati utakmice 30. decembra, pa već 3. januara. On ne želi da bude odvojen od sina za vreme praznika, pa se zbog toga često svađaju!

Manekenka ne želi da se vrati u Madrid jer su tamo na snazi vanredno stanje i policijski čas, pa je gotovo sve u gradu zatvoreno. Pošto je Luka često nije kod kuće zbog utakmica i putovanja, njoj je dosadno u Španiji, pa zbog toga želi što duže da ostane u Srbiji.
- Pokušavala je da mu objasni da su Aleksej i ona često sami i da su joj potrebni prijatelji i porodica. Rekla mu je da je on stalno na putu, jer igra i po dve utakmice nedeljno, a da se ona oseća kao u zlatnom kavezu. Zbog situacije ne može normalno ni da uživa sa detetom, da ide u šoping, restorane i zato želi po svaku cenu da bude ovde za vreme praznika.

 

Foto: printscreen instagram/sofijamilo

Plaši se za bebu

Sofija je, kako saznajemo, objašnjavala Luki da se plaši da se beba ne zarazi kovidom.

- Madrid je jedno od najvećih žarišta koronavirusa u Evropi, pa je igrala i na tu kartu. Ubeđivala ga je da je beba u Srbiji bezbednija. Međutim, Luka zna kakav bi ona život vodila ovde i da se ne bi čuvala od zaraze, tako da joj to nije upalilo. Rekao joj je da korona divlja i u našoj zemlji i da je najbezbednija kada je kod kuće.
 

Doji u javnosti

Sofija Milošević se priključila velikom broju žena koje bez problema doje svoju bebu u javnosti.
- Mnoge novopečene mame ne žele da doje bebu, ali Sofija nije jedna od njih. Ona sa uživanjem daje sinu da sisa i nema problem da ga nahrani ma gde da se zateknu. Ona je zagovornik one teze da beba bira gde želi da jede - kaže naš sagovornik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JABLAN

pre 3 godine

Купио стан претходној и сину првенцу и материјално и финансијски их обезбедио, сада је на реду ова друга са сином да и њој кипи стан и материјално и финансијски их обезбеди--има ли границе----

zora

pre 3 godine

Udala se zbog bebe, nastavila bi da zivi kao pre udaje ali da trosi njegov novac. Starlete su uvek umesane tamo gde ima para.

Razmisli

pre 3 godine

Kad se ozenis starletom ceo zivot ti je cirkus njih samo interesuju izlasci restorani soping i odmor na egzoticnim destinacijama u neogranicenim kolicinama a supruga ma ko ga j. vazno da ima brdo love

Izbori 2024

Vesti

TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)
Live TV

Policija pretpostavlja ko je krivac za nestanak Danke Ilić? Devojčica možda i nije bila na mestu gde majka tvrdi! (VIDEO)

Broj nestanaka maloletne dece iz godine u godinu je u porastu. Najveći procenat je onih koji sami odu od kuće. Ipak, među nestalima ima i sasvim male dece, ali srećom, njihov broj je izuzetno mali. Porodice nestale dece na prvom mestu obraćaju se državnim organima, ali odgovore traže i od astrologa, vračara, a konkretnu pomoć od privatnih detektiva. Gost "Info jutra" bio je Braca Zdravković, privatni detektiv.

29.03.2024

10:35

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi! (VIDEO)

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija