• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

11.11.2020

21:01 >> 21:24

OPERISAN MARINKO ROKVIĆ - Oglasio se pevačev naslednik Nikola Rokvić "Nadamo se najboljem"

Estrada

OPERISAN MARINKO ROKVIĆ - Oglasio se pevačev naslednik Nikola Rokvić "Nadamo se najboljem"

Podeli vest

Ne mogu da ga posete u bolnici

Marinko Rokvić operisan je u utorak u Kliničkom centru Srbije.

Foto: Printscreen You Tube

Pevač je u bolnicu došao zbog rutinske kontrole, a završio je na operacionom stolu. Prema rečima članova porodice Rokvić, folker je dobro podneo intervenciju i postoperativni tok teče kako je planirano. Zbog pandemije virusa korona i bezbednosnih razloga, supruga Slavica, sinovi Nikola i Marko su sprečeni da obiđu muža i oca, ali su upućeni u njegovo trenutno zdravstveno stanje. To je u razgovoru za "Kurir" potvrdio pevačev mlađi naslednik Nikola.

Foto: instagram/nikolarokvic

- Istina je da je tata juče operisan. Dobro se oseća i nadamo se da će sve biti u najboljem redu - rekao je Nikola.

Marinko je prethodnih dana bio veoma aktivan i ništa nije ukazivalo na to da mora pod nož. Inače, Rokvić se poslednjih meseci povukao s muzičke scene i maksimalno posvetio porodici, a naročito unucima, s kojima je provodio najviše vremena. On nije prihvatao tezge, već se pridržavao svih preporučenih mera koji je krizni štab doneo. Želeo je da sačeka da se situacija s pandemijom smiri, pa da nastavi sa radom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija