• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

18.11.2020

12:00

EKSKLUZIVNO! SANDRA AFRIKA: Jedino ja ZNAM ISTINU o Zoranu i Jeleni! Ovo sam KRILA OD SVIH

Estrada

EKSKLUZIVNO! SANDRA AFRIKA: Jedino ja ZNAM ISTINU o Zoranu i Jeleni! Ovo sam KRILA OD SVIH

Podeli vest

Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika, ogolila je dušu u ispovesti za Hit i otkrila apsolutno sve tajne iz svog i te kako burnog života. Folkerka tvrdi da je njen put od igračice do pevačice bio težak i otkriva zbog čega je već u osmom razredu počela da igra po klubovima. Sandra je prvi put, četiri i po godine posle smrti svoje prijateljice Jelene Marjanović, pristala da priča o njoj i njenom suprugu Zoranu

- Sa Marjanovićima smo se porodično družili godinama. Išli smo i na zajednička letovanja, baš smo lepo funkcionisali. Znam i Zoranovu prvu ženu, kao i pokojnu Jecu - priča Sandra i opisuje kakav je Jelena imala odnos sa suprugom, koji je osumnjičen za njeno ubistvo:


Htela da ubije sestru

Bila sam ljubomorna kad mi se rodila sestra. Htela sam da je ubijem, ušla sam u njena kolica i skakala po njoj

- Ona je bila divna osoba. Zoran ju je gledao kao malo vode na dlanu. Nikad se nisu svađali, bar ne pred nama, a stvarno smo bili bliski. Kod Jece i Zorana sam bila i na svadbi. Bili su i na mom brodu, nisam htela to nikom da pričam do sada... Nisam želela da me zovu i zapitkuju o njima!


Sandra kaže da je upravo uz pomoć Zorana Marjanovića uspela da od igračice postane jedna od najpopularnijih pevačica:


Jana i Slađa su mi jedine prijateljice sa estrade


Iako na estradi vlada sujeta, Sandra tvrdi da ima dve verne prijateljice.

- Jana i Slađa Alegro nisu sujetne, volim sa njima da se ispričam. Sa Janom nema kraja, sednemo uveče i ujutro završimo priču. Nikada ništa što joj poverim nije procurilo u javnost. Ona i Slađa su mi pravi prijatelji.

- Prvi je u meni prepoznao talenat za muziku. Nudio mi je pesmu "Bato, bre" besplatno. Meni je ta pesma bila očajna. Sve mi je to bilo bezveze, pa sam mu rekla da ću doći sutra. To sutra se desilo tek za godinu i po! U međuvremenu je Indi izbacila pesmu "Bato, bre", a Tanja Savić "Zlatnik", koji mi je Zoran takođe nudio. On je tada bio veoma popularan. Pevači su stajali u redu ispred njegove kuće da ih primi i uradi im pesmu.


LIČNA KARTA

DATUM ROĐENJA: 1. april 1988.
MESTO: Beograd
HOROSKOPSKI ZNAK: Ovan
BRAK: Nema
DECA: Nema
ALBUMI: Jedan

Folkerka napominje da veliku zahvalnost duguje Marjanoviću jer je preko njega došla do Marine Tucaković:

Foto: HIT dodatak/informer

- Marini smo unapred poslali novac, a sastanak nam je zakazala za mesec i po. Tada je to tako funksionisalo, nije mogao svako da dođe do Marine i da mu ona napiše pesmu. Sa njom sam otad mnogo dobra, volim je i poštujem. Kod nje sam sedela sat vremena. Gledala je u mene, nije progovarala, a meni je bilo neprijatno. Zoki joj je tad ispričao kakvu pesmu da mi napravi i za mesec dana snimila sam "Afriku". Zoran je napisao melodiju, a Jelena Marjanović mi je pevala prateće vokale! Ma ja Jelenu i Zorana znam bolje nego bilo ko na estradi!


Četiri godine bila sa Volkovim

Nakon raskida sa Mikišom, Sandra je bila četiri godine sa fudbalerom Vladimirom Volkovim.

- Vezu sa Vladimirom nisam mogla da krijem dugo kao što sam krila sa Mikišom. Vladimir je poznat u svom poslu, pa su ga stalno pratili novinari i tako se otkrilo. Bila je to turbulentna veza, nikad ništa loše o njemu neću reći. O bivšima sve najbolje!

Sandra je upravo zbog toga ubeđena da bi ona bila najbolja za ulogu Jelene Marjanović u seriji:


Maloletna plesala
Škola me nije zanimala. Pri kraju osmog razreda počela sam da igram po klubovima za 50 evra. Radila sam tri puta nedeljno

- Jelenu bih najbolje odglumila ja, ali eto, ja nisam htela da pričam o našem druženju... Neka drugi pričaju i neka je glume osobe koje je nikad nisu upoznale. Svi se kače za Jelenu posle njene smrti, a ja, koja sam je zaista dobro znala, nisam želela to.

Pela se po drveću

Marjanovići poznaju Sandru ceo život i svedoci su njenih brojnih dečjih nestašluka.

- Ponašala sam se kao dečak. Mama mi je uvek oblačila lepe haljine, pravila frizurice i kačila šnalice da bih ličila na princezu. Čim me sredi, ja sve to pobacam i uništim. Već prvog dana škole sam dobila batine jer sam uništila haljinicu penjući se na drvo. Obožavala sam da se penjem po drveću. Baš sam bila nemirna i družila sam se stalno sa dečacima.


Postala hit
Nakon pojavljivanja u spotu Mileta Kitića, svi su me zvali i otimali se oko mene
Sandra Afrika

Pevačica priznaje da je bila veoma ljubomorna na sestru Anitu:

- Sva pažnja je bila usmerena na mene do treće godine, dok se nije rodila sestra Anita. Bila sam ljubomorna na nju. Htela sam da je ubijem. Jednom, dok je mama širila veš, ušla sam u sestrina kolica i počela da skačem po njoj. Naravno, dobila sam i tada batine. Kada smo bile male, mama je mene i sestru isto oblačila. Svi su mislili da smo bliznakinje. Čak smo i istog dana slavile rođendan. Meni je 1. aprila, a njoj 28. marta, pa da se ne bismo odvajale, slavili su i njoj i meni 1. aprila. Dok smo bile male nikako nismo mogle da funkcionišemo, sve dok nije došao bata. Miloš se rodio kada sam imala četiri godine. Bila sam zrelija i on mi je bio kao igračka. Pomagala sam mami oko svega. Kupale smo zajedno bebu i oblačile je.

Sandrini roditelji su bili posvećeni deci sve dok se nisu razveli. Taj period pevačica pamti kao jedan od težih u životu.


Zahvalna Dragani Mirković

Dragana Mirković je među prvima pružila medijsku podršku Sandri.

- Dragana Mirković me je pozvala na DM čim je pokrenula tu televiziju. Zahvalna sam njoj i njenom mužu Toniju. U dijaspori se baš gledao DM i ja sam zahvaljujući toj televiziji nastupala stalno u velikim gradovima. Ona me uvek pohvali i ispriča se sa mnom - kaže Afrika.
 

- Roditelji su se razveli kada sam bila u trećem razredu osnovne škole. Bilo mi je teško i čudno jer se nikad nisu svađali pred nama. Nikad nismo osetili da nešto tu nije kako treba, pa nas je to sve iznenadilo. Tata nikad nije tukao mamu i nisu se zbog toga razveli, već se, eto, ljubav ugasila. Bila sam mami podrška jer sam najstarije dete. Ona je to baš teško podnela. Mama se nakon toga maksimalno nama posvetila i više se nije udavala, niti imala dečka. Tata se nije ženio, ali živi sa drugom ženom. Kad su se oni razvodili, dobila sam astmu. Bila sam stalno na pumpici i posle, u srednjoj školi, to je samo od sebe nestalo. Sada kada se razbolim, odmah se uplašim da nije astma. Imam traume od toga.

Bežala iz škole zbog dečka

Sandra kaže da ju je upravo astma spasla da ne ponavlja sedmi razred:

- Bila sam super đak sve do sedmog razreda. Tada mi se desila prva ljubav. Našla sam dečka koji je bio stariji dve godine od mene. Počela sam da bežim iz škole da bih ga viđala. Imala sam dosta izostanaka. Da ne bih pala godinu, mama mi je sve to opravdala tako što se vadila na astmu. Pre nego što mi je sve opravdala, dobro me izlemala jer su mi ocene bile katastrofa. Hvala joj na tome jer sam se opametila. Iako sam tada imala dečka, u školi sam bila glavna riba. Mrzele su me devojke jer su bile ljubomorne na moj izgled.


Mrzela sam nadimak Afrika

Iako joj je pesma "Afrika" donela ogromnu popularnost i nadimak Afrika, pevačici se to nije dopadalo.

- Meni je bio šok kada bi me neko zvao Afrika. Čak me je i mama zvala tako! Marina Tucaković me je "krstila", ona mi je estradna kuma i hvala joj na tome.

Atraktivna crnka je još kao maloletna počela da igra po klubovima:


Odbila hit
Zoran je prvi otkrio moj talenat za pevanje. Hteo je da mi pokloni pesmu "Bato, bre", ali meni je ona bila očajna
Sandra Afrika

- Jedva sam uspela da upišem Tekstilnu srednju školu, samo sam za nju imala dovoljno bodova. To je bio pakao. Plakala sam danima i pričala da neću ići u školu jer me ne zanima to što sam upisala. I otac i majka su mi frizeri i ja sam htela tako nešto da radim, ali nisam uspela da upišem takvu školu. Tada sam odlučila da počnem da igram, bila sam pri kraju osmog razreda. Prva zarada mi je bila 50 evra. Radila sam često, tri puta nedeljno. Htela sam da imam svoj dinar i super sam zarađivala. Upisala sam vanredno školu i sama sam plaćala sve što je trebalo. Zarađivala sam lepo od igranja. Imala sam i za sebe i da pomognem u kući šta treba.

Zahvaljujući folkeru Miletu Kitiću, Sandri je skočila cena.

- Menadžer Mileta Kitića je zvao mog menadžera Srđana Delibašića i tražio je najzgodniju i najlepšu igračicu za spot. Rekao je: "Treba nam najbolja crnka jer imamo crnca u spotu." Srđan je mene poslao. Nakon tog spota kreću svi da me zovu. Bukvalno se otimaju oko mene da dođem u klub da igram. Tada mi je skočila cena. Nudili su mi novca koliko sam htela, samo da dođem. Tada nisam znala šta me je snašlo, bila sam klinka i nisam znala da iskoristim svoj uspeh. Nikad nisam imala nepristojne ponude. Nakon svake tezge sednem u kola i menadžer me vrati kući.
 

KOMPLETNU ISPOVEST PROČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU!

Foto: Informer

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
laki

pre 3 godine

Kao "ja najbolje znam sve o Jekeni i Zoranu" a onda isprica svoju niografiju jd jasli do danas. Idi bre...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!
Live TV

Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode!

Devojčica Danka Ilić nestala je u utorak u 13.45 u selu Banjsko Polje kod Bora i još nije pronađena! Posle opsežne potrage u kojoj je učestvovalo na hiljade spasilaca uz pomoć helikoptera i dronova, pretraga terena je obustavljena, a istražuje se i mogućnost otmice. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Nebojša Perović, advokat.

29.03.2024

10:00

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!
Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji!

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u "Info jutru" govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

29.03.2024

09:18

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!
Live TV

Protiv Srbije vođen je nuklearni i hemijski rat! Kanceri u našoj zemlji daleko su agresivniji nego u Evropi!

Serijalom dokumentarnih filmova o NATO agresiji nad Srbijom obeležavamo 25 godina od početka bombardovanja naše zemlje. Za 78 dana agresije na Srbiju je bačeno 22.000 hiljade tona projektila, među kojima 37.000 hiljada zabranjenih, kasetnih bombi, bombi sa osiromašenim uranijumom. Žena koja je među prvima u našoj zemlji pričala o zastrašujućim posledicama NATO bombardovanja je doktora Danica Grujičić, ministarka zdravlja. Ona je bila gošća "Info jutra".

29.03.2024

08:45

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije
Hronika

Zločinci iz Novog Sada dobili 16 godina robije za otmicu i mučenje: Sve je počelo od odbijanja mušterije

Milan Pandurеvić (37) iz Bogatića i Biljana Ćosić (52) iz istog mеsta s boravištеm u Novom Sadu, kojima sе pripisujе da su prе dvе godinе počinili otmicu njеnog klijеnta u prostituciji, uz maltrеtiranjе oštеćеnog i iznuđivanjе novca, osuđеni su jučе u novosadskom Višеm sudu prvostеpеnom prеsudom na dеsеt i šеst godina zatvora.

29.03.2024

09:22

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija