• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

23.11.2020

09:38

"LEKOVI SU JAKO SKUPI, NIKO MI NE POMAŽE SA ESTRADE!" Marina Tucaković o teškoj situaciji kroz koju prolazi - otkrila kome i šta ZAMERA

Estrada

"LEKOVI SU JAKO SKUPI, NIKO MI NE POMAŽE SA ESTRADE!" Marina Tucaković o teškoj situaciji kroz koju prolazi - otkrila kome i šta ZAMERA

Podeli vest

Tekstopisac Marina Tucaković se gotovo dve godine bori sa opakom bolešću, otkako joj je u februaru 2018. dijagnostikovan rak. Lekari su joj tada spasli život i otklonili tumor, a od tada je prošla kroz mnoge faze lečenja.

Marina Tucaković je otvoreno govorila o tome kako se u vreme pandemije koronavirusa snalazi za lekove, koji nisu jeftini, ko joj je sa estrade najveća podrška, ali i u kakvim je sada odnosima sa dugogodišnjom prijateljicom i saradnicom Cecom Ražnatović, nakon što je Marinin sin Milan Laća Radulović popularnu folkerku nazvao ratnim huškačem kojem je mesto u Hagu.

- Sa Cecom sam super i nas dve nismo imale nikakav problem. Ja ne mislim kao moj sin i rekla sam mu da takve stvari ne treba da radi. On je veliki dečko i treba da misli svojom glavom. Jednostavno, ne mogu ja da donosim odluke umesto njega - rekla je Marina i dodala da se oduvek trudila da sa svojim saradnicima bude u korektnim odnosima.

Foto: printscreen instagram

- Ne znam da li je Ceca zamerila mom sinu to što je rekao za nju, ne bi me začudilo da jeste. Inače sam sa svima u dobrim odnosima, nikoga ne vređam, niti imam potrebu da odgovorim kada mene neko uvredi - rekla je Marina i otkrila kako se u vreme pandemije snalazi za lekove koji su joj neophodni i koji su veoma skupi.

- Snalazim se normalno, niko mi ne pomaže. Čujem se sa ljudima sa estrade, ali mi niko materijalno ne izlazi u susret - iskrena je Marina. Kako kaže, ne zamera ni estradnjacima kojima je napisala mnoge hitove, a koji su prestali da joj se javljaju otkako se razbolela.

Foto: Novak Đurović

- Opraštam svima koji me ne zovu. Nikome ništa ne zameram. Sve je to ljudski i sve je to normalno - poručila je Tucakovićeva.

Podsetimo, Marinin sin izazvao je oprečne reakcije kada su ga na društvenim mrežama upitali da prokomentariše novu pesmu Dina Merlina.

- Ja sam više između, pošto gledam sve te ratne huškače koji bi sad tako bespomoćno da se lustriraju, a mesto im je u Holandiji, u gradu iskupljenja. Merlin, Ceca… - napisao je Radulović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nikola

pre 3 godine

Ljudi moji, sta je ovim danasnjim pevacicama i inima?! "Tesko zive" u ovo doba korone, "snalaze se..."?! Lekovi skupi, itd. itd. Pa gde su bili sve ove godine. Zar niko od njih nema zalihe za "ne daj Boze"?! Pa svi znamo koliko su oni zaradjivali, bogami, u to vreme, drzavi nisu placali poreze.

LjUBO

pre 3 godine

Marina je svoje tekstove debelo naplacivala. Koje pare je uzimala obican covek moze samo sanjati. Svi su joj njenu uslugu placali , nema za dz.

vera

pre 3 godine

Ova samo kuka i koristi to dete ,a pitam je gde su mu roditelji i dali je mozda ona staratelj,zao mi je svakog ko boluje,al druga na top listi je uzimala desetine hiljada evra za 2 prostoprosirene recenice,a gdin se valjda u stotoj naradio,pa ne mora ni da peva vise,pa stvarno

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija