• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

28.11.2020

15:00

LUKSUZNE VILE U KOJIMA ŽIVE NAŠI POZNATI VREDE MILIONE! Spa centar, bazeni, POZLATA... MA NEMA ŠTA NEMA! (FOTO)

Estrada

LUKSUZNE VILE U KOJIMA ŽIVE NAŠI POZNATI VREDE MILIONE! Spa centar, bazeni, POZLATA... MA NEMA ŠTA NEMA! (FOTO)

Podeli vest

Mnoge naše poznate ličnosti uživaju u pravom luksuzu. Spa centar, đakuzi, bazeni, fontane, velika dvorišta, teretane su samo su neki od sadržaja u domovima naših zvezda.

Seka Aleksić - Moderan dvorac od 450 kvadrata sa bazenom

Pevačica Seka Aleksić ima ogroman dvorac u kojem živi sa Veljkom Piljkićem. Kupila je plac u Staroj Pazovi površine 100 ari i na njemu izgradila kuću po svojoj želji i meri. Raskošni dom nalazi se usred njive i ograđen je visokim belim zidom, a pričalo se da je Seka u njega uložila 500.000 evra.

Pored velelepne vile, u pevačicinom dvorištu nalazi se bazen, ali i kućica za pse, ali i ogromna bašta sa raznoraznim ukrasnim biljkama. Po ulasku na imanje uređeno je i malo dečje igralište. Tu se nalaze ljuljaške, tobogan i trambolina. U zadnjem delu dvorišta nalazi se manja kuća koja je zapravo Sekina i Veljkova privatna teretana.

Ceca Ražnatović - Vila koja se procenjuje na 10 miliona evra

Ceca je luksuznu vilu na Dedinju uz pomoć arhitekte renovirala, a pre nekoliko meseci proširila bazen u donjem delu vile, a prostorija gde se on nalazi dopunjena je spa centrom, delom za kozmetičko ulepšavanje, te fitnes prostorom.

Vila Ražnatovića ima nekoliko spratova, mermerno stepenište koje ima ukrasnu ogradu od bakra, a u hodniku se nalaze i mermerni stubovi. Uz sve to Ceca je pre godinu dana postavila i posebnu kapiju koja je ukrašena slovom "R", za koju je takođe dala nekoliko desetina hiljada evra. U vili i oko nje nalazi se i nekoliko kamera, kao i obezbeđenje, koje je zaduženo da Ceca i njena porodica imaju svu neophodnu privatnost u svom domu.

Uz to Ceca poseduje i veliku kuću na Kipru, gde provodi letnje mesece.

Zdravko Čolić - Oaza mira u Košutnjaku

Pevač Zdravko Čolić je kao oazu mira za sebe i svoju porodicu odabrao Košutnjak gde se sa porodicom preselio 2012 godine. Njegova vila se nalazi u mirnom delu, okružena zelenilom. Oko vile ima veliko dvorište, dve kapije i visoke mere bezbednosti. Mediji su pisali ranije da je izdvojio čak 850.000 evra za novi dom. U međuvremenu ga je i renovirao. Majstori su napravili spuštene plafone u skoro svim prostorijama, renoviran je i bazen u dvorištu, a u svim kupatilima je promenio keramiku, koja mu je stigla iz inostranstva. Nakon skoro 10 godina, Čolin dom se procenjuje na nekoliko miliona evra.

Ljuba Aličić - Kuća u zlatu

Pevač živi sa porodicom u rodnom Šapcu u samom centru grada u ogromnoj kući čija je fasada tamnoroze boje. Ulica u kojoj je pevačev dom je vrlo prometna, puna šetača koji tuda odlaze na Stari grad i tvrđavu, koja je udaljena svega 500 metara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija