• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

29.11.2020

16:21

SLAVLJE U PORODICI TRAJKOVIĆ - ĐANI POSTAO DEDA! Evo kako će se zvati naslednik!

Estrada

SLAVLJE U PORODICI TRAJKOVIĆ - ĐANI POSTAO DEDA! Evo kako će se zvati naslednik!

Podeli vest

Ime bebe je birala baka Slađa, a začudićete se po kome mu je dala ime

Naš proslavljeni folker Radiša Trajković Đani, kako saznajemo, danas je postao deda, jer je njegov sin Miloš dobio naslednika kom su srećni roditelji dali ime Nikola, što je bila Slađina želja, budući da se i njen vabračni sin koji živi u Americi tako zove.

Foto: HIT dodatak/informer

Miloševa supruga Nina porodila se u Narodnom frontu i na svet donela zdravog dečaka.

- Nina se porodila prirodnim putem, Miloš je imao želju da naslednik stigne za njegov rođendan 4. decembra, ali je beba malo požurila. Zvaće se Nikola, to je bila Slađina želja, budući da se i njen vanbračni sin, koji živi u Americi tako zove - otkrio je izvor za Pink.rs.

Foto: HIT dodatak/informer

Đani i njegova supruga Slađa neizmerno se raduju ovoj novoj životnoj ulozi, a unuk Nikola sigurno će promenitit njihov život.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija