• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

09.12.2020

16:05

HIT PRIZNANJE KSENIJE IZ "HURRICANE" - STAĆE NA LUDI KAMEN! Otkrila kako je UPOZNALA DEČKA i koliki joj je bio PRVI HONORAR

Estrada

HIT PRIZNANJE KSENIJE IZ "HURRICANE" - STAĆE NA LUDI KAMEN! Otkrila kako je UPOZNALA DEČKA i koliki joj je bio PRVI HONORAR

Podeli vest

Ksenija Knežević je trenutno jedina članica grupe "Hurikejn" koja ima dečka. Dok su Sanja Vučić i Ivana Nikolić nedavno raskinule duge veze, Kseniji ne pada na pamet da krene njihovim stopama jer planira da se uda za svog momka.

Atraktivna pevačica je otkrila da se ona i njen otac Nenad Knežević Knez zajedno smeju prozivkama na njegov račun! 

Koliko ti je teško bilo da se probiješ na scenu, da li je mač s dve oštrice imati popularnog oca?

- Kada sam počela da se bavim pevanjem, on više nije bio toliko popularan. I moj deda i pradeda su se bavili muzikom, pa kad sam već nasledila talenat, zašto i ja ne bih pevala!

Kako reaguješ kada Kneza prozivaju zbog nekih njegovih rečenica kao što je: "My lucky shoes"?

- Tati i meni je to simpatično. Sve što nasmeje ljude pozitivno je, tako da se ne uzbuđujemo. 

Izlaziš li iz teretane? Prava si bomba, dobijaš li provokativne poruke ili fotke?

- Godinu dana nisam ušla u teretanu, jer sam lenja. Genetika je zaslužna za to što mi se "ne lepi" baš sve što pojedem, a mogu mnogo da jedem. Dobijam provokativne fotografije, ali ih ne otvaram. 

Foto: printscreen instagram

Ksenija Knežević

Koliko dugo si u vezi? Planiraš li da se udaš? 

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga.

Vrhunske ste sve tri u spotu za pesmu "Čaje šukarije". Koja ima najviše udvarača?

- Ne znam tačno, jer nam na ulici i ne prilaze, a Sanji i Ivani ne gledam poruke na Instagramu, pa ne mogu da kažem koja ima najviše udvarača.

Koliko novca si prvi put zaradila od pevanja i na šta si ga potrošila?

- Snimala sam prateći vokal i dobila 50 evra. Istog dana sam častila društvo. 

Foto: printscreen instagram

Zbog čega najčešće plačeš?

- Veoma sam emotivna, često se rasplačem, a najslabija sam na životinje. Takođe i na decu, nepravdu u svetu, tužne filmove, čak i pesme.

Kako si prihvatila razvod roditeljla?

- Ja sam tada bila u srednjoj školi, pa sam vrlo racionalno razmišljala o svemu tome. Shvatila sam da ne mogu da utičem ni na čija osećanja i odluke. Najbitnije je da tvoji roditelji budu srećni, pa ćeš i ti biti. Njihove partnere ćeš vremenom prihvatiti. Što pre prihvatiš celu situaciju, biće ti lakše. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija