• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

15.12.2020

11:24

PAPRENO PLATIO POROĐAJ! Ana Sević trebalo da IZAĐE IZ BOLNICE, ali IPAK NIJE! Danijel je POSETIO, evo koliko je SVE KOŠTALO!

Estrada

PAPRENO PLATIO POROĐAJ! Ana Sević trebalo da IZAĐE IZ BOLNICE, ali IPAK NIJE! Danijel je POSETIO, evo koliko je SVE KOŠTALO!

Podeli vest

Pevačica Ana Sević donela je na svet drugu devojčicu, a kako bi porođaj protekao u najboljem redu, Ana se navodno odlučila za jednu od najskupljih privatnih klinika u Beogradu.

Naime, Sevićeva i njen verenik Daniel Nedeljković dobili su zdravu devojčicu, a za porođaj srećni roditelji iskeširali su čak 4.000 evra.

Kako izvor navodi, Ana je navodno odluku donela bez preteranog razmišljanja, budući da sa tom klinikom ima odlično iskustvo.

Foto: printscreen instagram/anasevicofficial

- Čim je saznala da je u drugom stanju, Ana je odlučila da trudnoću vodi privatno, kako je to bio slučaj i dok je bila trudna sa Lorenom. Ni sekundu nije razmišljala gde će se poroditi. Znala je da su cene porođaja na privatnoj klinici paprene, ali joj je prethodno iskustvo na istoj klinici vredelo svake pare. Takva odluka bila je jedina opcija koju želi, a u svemu ju je podržao verenik Daniel - priča izvor i otkriva da je Sevićeva odabrala najskuplji paket koji se nudi porodiljama.

- Iako na toj privatnoj klinici porođaji koštaju od 2.000 evra pa naviše, Ana se opredelila za takozvani sveobuhvatni porođajni paket, koji ju je koštao 4.000 evra. Osim što je dobila kraljevski apartman, Ana je dobila i vrhunsku negu, ali i privatnost. Bilo joj je veoma važno da pre i nakon porođaja medicinsko osoblje brine o njoj, pa je dobila babicu i doktore koji su joj bili na raspolaganju 24 sata.

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Tokom jučerašnjeg dana Daniel je stigao do privatne bolnice u kojoj se Ana porodila, međutim, iako je trebalo da je napusti, to se nije desilo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija