• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

22.12.2020

14:04

DARKO LAZIĆ OTKAZAO NOVOGODIŠNJI NASTUP! Iako je su sve ulaznice rasprodate, pevač otkrio razlog zbog čega neće pevati!

Estrada

DARKO LAZIĆ OTKAZAO NOVOGODIŠNJI NASTUP! Iako je su sve ulaznice rasprodate, pevač otkrio razlog zbog čega neće pevati!

Podeli vest

Zbog aktuelnih mera zabrane usled koronavirusa, koje su nedavno donete odlukom kriznog štaba u Bosni i Hercegovini, nastup pevača Darka Lazića, koji je bio zakazan za 31. decembar, otkazan je.

Interesovanje za ovaj događaj je bilo ogromno. Ulaznice su koštale 20 konvertibilnih maraka iliti 10 evra, a za VIP mesta 50 konvertibilnih maraka, što je 25 evra. Organizatori su najavili i da će biti preduzete sve mere zaštite zbog virusa korona, pa će ljudi na ulazu najpre dezinfikovati ruke i obuću, a vodilo se računa i o razmaku između stolova. I sam pevač je na svom Instagram profilu najavio radnu Novu godinu. - Idemooooo - napisao je on.

Foto: TV Pink printscreen

Darko Lazić

- Zbog odluke kriznog štaba i zabrane kretanja posle 23 sata, novogodišnji koncert Darka Lazića se pomera. Uskoro novi datum za Darkov koncert - stoji u saopštenju iz diskoteke koje je objavljeno na Instagramu.

Salko Gazić, menadžer kluba iz Bugojna u kom je nastup trebalo da se održi, takođe je potvrdio ovu informaciju u izjavi za bosanske medije.

Foto: PRINTSCREEN/PRVA TV

Darko Lazić

- Koncert je otkazan, nema od toga ništa. Neće dolaziti stranci, samim tim nam je ograničen broj gostiju. Mislili smo da će biti moguće, ali eto, izgleda da od toga neće biti ništa. Objava će biti skinuta s društvenih mreža - otkrio je Gazić za Dnevni avaz. Darko se ovim povodom nije oglašavao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Giša

pre 3 godine

Kakav koncert.Da li ste vi normalni treba ga uhapsiti na granici.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17