• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2020

14:30 >> 14:35

JELENA KOSTOV HOSPITALIZOVANA! PEVAČICA PALA I POVREDILA KARLICU!

Estrada

JELENA KOSTOV HOSPITALIZOVANA! PEVAČICA PALA I POVREDILA KARLICU!

Podeli vest

Pevačica Jelena Kostov završila je u bolnici!

Pevačica je prebačena u Klinički centar Srbije nakon što je pala u svojoj kući na planini Golija. Ona je zadobila prelom karlične kosti i iščašila je nogu.

Foto: printscreen instagram/kostovjelena

Jelena Kostov

Folkerka je na Goliji bila sa suprugom Miljanom i sinom Milijom kada je doživela nezgodu. Kako saznaje Informer, njima je kuća bila puna majstora koji su završavali radove na novoizgrađenom objektu. Svi su se prepali od pevačicinih jauka:

- Kada je pala, Jelena je kukala i plakala. Svi su se uspaničili. Odmah su je preneli u kola i odvezli u bolnicu - kaže izvor Informera blizak pevačici.
On objašnjava da je Kostovka boravila u kući na planini jer je odlučila da se odmori od grada i gradske gužve.

Foto: TV Pink printscreen

Jelena Kostov

- Jelena zbog koronavirusa ne radi već devet meseci, pa je odlučila da sa porodicom pronađe mir na Goliji. Izgradili su predivnu kuću i taman je sve što je zamislila privodila kraju, kada joj se desila ova strašna nezgoda. Ni ona, ni Miljan nikome se ne javljaju. Nadam se da će biti dobro.
Kostovka juče nije mogla da se javi na telefon jer trpi velike bolove.

Jeleni ovo nije prvi problem sa zdravljem. Pevačici je pre dve godine pukao silikon u grudima i tada su joj, kako je sama izjavila, doktori jedva spasli život. Kasnije joj je pronađena izraslina na grudima, koju je morala da operiše jer su doktori sumnjali da je u pitanju tumor. Na svu sreću, bila je u pitanju benigna promena. Nakon tog traumatičnog perioda Kostovka je letos dobila koronavirus.

- Na svojoj koži osetila sam koliko je to jedan opak i podmukao virus. Nisam znala koji deo tela me više boli - izjavila je tada pevačica.

 

Foto: Promo

Jelena Kostov



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija