• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

30.12.2020

12:00

EKSKLUZIVNO! ŽENA OD SULTANA: Dečko me je PREBIO! A ja ga i dalje VOLIM! Udarao me ceo dan, a kada je pijan zaspao...

Estrada

EKSKLUZIVNO! ŽENA OD SULTANA: Dečko me je PREBIO! A ja ga i dalje VOLIM! Udarao me ceo dan, a kada je pijan zaspao...

Podeli vest

Do pre pet meseci malo je bilo onih koji su čuli za Tijanu Milentijević, alijas Tijanu eM, ali ovoj mladoj pevačici bila je dovoljna samo jedna pesma da postane muzički fenomen! "Žena od sultana" je za samo nekoliko dana postala najveći hit u regionu i obeležila je 2020. godinu sa više od 60 miliona pregleda na Jutjubu! Lepa Kragujevčanka mesecima nije znala u kojoj će pre emisiji da gostuje i nije "silazila" sa naslovnih strana svih novina i magazina. Krajem godine ponovo se našla u centru pažnje. Ovog puta ne zbog pesme, već nakon što je svog momka, bubnjara Mišu Koljenovića prijavila policiji za nasilje!

U velikoj životnoj ispovesti za Hit Tijana je ispričala sve detalje tog nemilog događaja, koji što pre želi da zaboravi.

- Ni sada ne znam zašto je to uradio... Prosto ne mogu da verujem da je digao ruku na mene. Zabavljali smo se godinu dana i nikad nisam ni slutila da bi bio spreman na tako strašan potez - sa knedlom u grlu priča pevačica i dodaje da se sve promenilo kad su pre nekoliko meseci odlučili da budu u "neobaveznoj vezi", u kojoj svako ima slobodu da radi šta hoće:

Izostala čestitka
Saša Popović mi nije čestitao uspeh. Možda mu je krivo što se nije više potrudio oko mene u "Zvezdama Granda"
Tijana eM

- Otad zapravo nismo bili zajedno, ali viđali smo se, družili, bili bliski... Nisam imala nikakvu obavezu prema njemu, zato sam pričala da sam slobodna, jer to sam i bila. Ali on je očigledno hteo da budem njegova. Ne znam šta se u njegovoj glavi desilo, ali znam šta smo se dogovorili...

Bubnjar, koji je ranije svirao u njenom bendu, posle jedne prepirke pre dve nedelje pretukao je pevačicu.

- Tog dana pričali smo o nekim našim poznanicima. Rekao je da su oni braća od strica, a ja sam kazala da nisu u rodu. Tada je poludeo. Rekao mi je: "Otkud ti to znaš? Što si pričala sa njima?" Ljubomorisao je bez razloga i udario me! - drhtavim glasom priča Tijana i otkriva da se muzičar nije zaustavio na jednom udarcu:

- Maltretirao me je ceo dan, udario me je više puta. Vređao me je, a ja sam ćutala, plakala i čekala da se agonija završi. Na kraju me je hladnom vodom tuširao. To je verovatno bio vrhunac poniženja. Znala sam da će torturi doći kraj i da ću pobeći. Kada je pijan zaspao, izašla sam iz stana i pozvala policiju.

Povećala usne i grudi
Usne sam povećala sa 19 godina, a grudi pre nekoliko meseci. Želim da operišem i nos
Tijana eM

U glavi joj je odzvanjala rečenica: "Ako me je jednom udario, uradiće to ponovo." Zato je odlučila da o nasilju ne ćuti, otišla je u policijsku stanicu, a potom je i javno progovorila o nasilju. Međutim, odlučila je da ga ne goni krivično, ali tražila je zabranu prilaska mesec dana.

- Ne želim mu zlo, previše sam ga volela. Zapravo, volim ga i danas... Ali svesna sam da ne možemo da se pomirimo jer bi mogao da mi uradi i nešto gore od ovoga. Tražila sam zabranu prilaska da bih zaštitila sebe.

Roditelji ga prozreli

Tijana kaže da je Miša i pre tog incidenta bio ljubomoran, ali mislila je da joj on na taj način pokazuje da je voli:

- Verovala sam da je to normalna doza ljubomore, koja postoji u svakoj vezi. Smetalo mu je kada sam u muškom društvu, a ja sam ga razumela, jer bih odmah pomislila kako bi meni bilo da je on okružen nepoznatim devojkama. Tako sam pravdala njegove verbalne napade. S druge strane, nije mi branio da nosim miniće, naprotiv, voleo je to. Pošto smo zajedno bili u bendu, razumeo je da moram da izgledam provokativno, da vrckam, da se smejem, da flertujem... Ali očigledno je tako bilo samo kada sam mu bila pred očima.

Foto: HIT dodatak/informer

Žena od sultana

Kad je javnost saznala za nasilje, bubnjar je u medijima izjavio da Tijana ne govori istinu i da "devojka koja je pretrpela nasilje ne bi mogla sutradan našminkana da se pojavi u medijima i daje izjave". To je pevačicu dodatno povredilo.

- Zar žena mora da bude cela modra da bi za nju rekli da je žrtva nasilja?! Šta ja treba da kažem na to što je on, tri dana nakon što me je izudarao, gostovao u rijalitiju "Parovi"? Kakva je to poruka ženama koje su žrtve porodičnog nasilja? Treba da se pooštre zakoni za to krivično delo! Da se ne ponovi situacija da jednog dana prebiješ ženu, a drugog sviraš i zabavljaš narod u rijalitiju. Može on mene sada da ocrni da bi sebe oprao. Očigledno je povređen, jer sam javno progovorila. Ali rekla sam istinu, ništa nisam slagala! Ne postoji nikakvo opravdanje za to što me je tukao. Postupila sam ispravno što sam ga prijavila, jer želim da budem živa i zdrava svojim roditeljima - priča Tijana i dodaje da su njeni mama Mirjana i tata Saša i dalje u šoku:

Lepa Brena je baš galantna, Slađa Alegro mi je kao majka

Tijana kaže da je upoznala Cecu Ražnatović i da ju je oduševila, ali za nju je "broj jedan" Lepa Brena:

- Najviše sam fascinirana Brenom, ona je najveća zvezda. Živojinovićima sam pevala na brojnim privatnim slavljima, toliko su galantni da su me ostavili bez teksta. Kada se Priji i Filipu rodio sin, pevala sam im na proslavi. Oni su divna porodica.

Iako obožava Brenu, Tijana bi najradije snimila duet sa Slađom Alegro:

- Mi smo iz iste muzičke kuće, a ona se prema meni postavlja kao majka. Savetuje me da sve radim srcem, da vodim računa kako se ponašam, da jedem na vreme i da se toplo oblačim.

- Mnogo su se potresli. Oni nisu želeli da budem sa Mišom, iako nisu imali konkretan razlog. Kao da su slutili da će do ovoga doći. Mama mi je rekla: "Nisi me poslušala, a znala sam da će tako nešto da se desi." Majka uvek oseti da joj je dete u opasnosti. Mnogo se nasekirala. Trudim se da pred njima budem raspoložena, tešim ih kako bi se manje brinuli, pričam im da sam dobro, da se ne brinu, ali zapravo nisam dobro...

Zbog svega što je pretrpela, Tijana je odlučila da ode kod psihijatra:

Foto: HIT dodatak/informer

 

- Potražiću stručnu pomoć kako se u meni ne bi gomilali strahovi i negativne emocije. To ću uraditi i zbog posla kojim se bavim, jer ogromna popularnost koju sam stekla preko noći stvara mi pritisak.

Trauma
Zbog Miše se plašim drugih muškaraca! Ne znam kako ću povratiti poverenje u muški rod
Tijana eM

Pevačica ističe da se ne boji da će joj se Miša osvetiti, već da neće moći da uplovi u neku novu vezu.

- Ne plašim se da će me ponovo pretući. Ali zbog njega se plašim drugih muškaraca! Imam blokadu u glavi, zbog koje neću lako moći da se oslobodim sa drugim muškarcem. Ne znam kako ću povratiti poverenje u muški rod i kako da ne strepim da sledeći neće isto da mi uradi.

Prvi poljubac

Pevačica je posle skandala otišla u rodni Kragujevac. Kaže da se oseća najsigurnije pored mame i tate, koji su je razmazili jer im je prvenče.

- I danas mi često pričaju da sam bila prava "pekmeza" koja je plakala po ceo dan! - priča folkerka, koja ima i četiri godine mlađeg brata Luku:

- Sa bratom se nisam posvađala nikad u životu, čak ni oko kompjutera koji smo oboje voleli, a imali smo samo jedan. Roditelji su nas naučili da se volimo i poštujemo.

Tijana je u Kragujevcu završila Osnovnu školu "Svetozar Marković". Bila je odličan đak, falila joj je samo jedna ocena da bude vukovac. Pevačica kaže da se sa drugarima iz osnovne i dalje druži i otkriva da je prvu simpatiju imala sa deset godina:

Zbog Marije sam htela da batalim pevanje!

Tijana je išla u školu pevanja "Vivo", koju su držali njeni Kragujevčani Marija Šerifović i Danijel Pavlović. Pevačica je odmah pronašla zajednički jezik sa Danijelom, sa kojim se i danas druži, ali je zbog Marije htela da digne ruke od pevanja.

- Kod Marije sam imala tri časa, bila je toliko stroga da sam svaki put od Beograda do Kragujevca plakala i ponavljala sebi da neću više da pevam. Govorila mi je: "Ne može tako da se peva. To nije dobro." Pošto sam se stalno klatila dok pevam, jednom mi je sela na kičmu i rekla: "Sada pevaj, sunce ti poljubim! Nemoj da si mi se mrdnula." I uspela je da to promeni kod mene. Na kraju je bila oduševljena mnome i rekla mi: "Brzo napreduješ, mala. Čime te to hrane?"

- Kad sam bila u četvrtom razredu, mnogo sam se zaljubila u jednog Danila. Pisali smo jedno drugom ljubavna pisma i ostavljali ih ispod klupe. Išli smo zajedno na zimovanje sa školom, a u okviru hotela su bile diskoteke u koje smo izlazili. Dečaci su birali sa kojom devojčicom će da plešu, a ja sam bila presrećna kada bi on izabrao mene. Sa njim se nisam poljubila, ali smo se držali za ruke.

Prvi poljubac desio joj se sa 15 godina, kad je upisala srednju Ekonomsku školu.

- Sa tim momkom sam se samo poljubila, neke druge stvari su došle kasnije... - iskrena je Tijana.

Takođe, sa 15 godina počela je da zarađuje od pevanja. Radila je privatna veselja - rođendane, krštenja, svadbe... Zbog tih tezgi popustila je u školi:

- U prvi mah bila sam presrećna što radim, što imam svoj dinar i ne zavisim od roditelja. Prvi honorar mi je bio 200 evra i odmah sam kupila garderobu za sledeći nastup. Bila sam puna elana, brzo sam učila repertoar i bila sam prilično tražena. Međutim, došao je period kada nisam mogla da izdržim. Dešavalo mi se da sa nastupa idem pravo u školu. I sada mi je teško kada se setim toga. Zamislite, završim nastup, putujem do kuće četiri-pet sati kolima, utrčavam da obučem trenerku, skinem šminku i pravac u školu na prvi čas!

Nije mogla da izdrži taj tempo, pa je pitala mamu da ide vanredno u školu.

Lična karta:

Datum rođenja: 29. 4. 1999.
Mesto: Kragujevac
Horoskopski znak: Bik
Brak: nema
Deca: nema
Hit: "Žena od sultana"

- Rekla mi je: "U školu moraš da ideš, po cenu toga da prestaneš da pevaš. Učenje ti je obaveza broj jedan." Bila sam ljuta na nju, ali mama je isterala svoje, a ja sam joj danas zahvalna na tome što mi nije dozvolila da odustanem od škole - priča Tijana i dodaje da joj je razredna pomogla da prebrodi težak period:

- Ona je imala razumevanja za mene, jer je njen sin klavijaturista u "Mega bendu", pa je znala koliko je to težak posao. Ali osim nje, podršku nigde drugde nisam imala. Ostali profesori su me kinjili. Bili su ljubomorni i sujetni. Kod njih sam morala da se pomučim za ocenu.
Još kao maloletna shvatila je lošu stranu pevačkog posla:

- Pijani gosti bi me vređali, psovali, nazivali pogrdnim imenima, a kada bi se otreznili, izvinjavali bi se. Ali niko me nije fizički napadao, vukao za rukav ili gurao pare tamo gde ne treba. Mama i tata su me naučili kako treba da se ponašam i imali su poverenja u mene da nikome neću davati povod da se prema meni loše ophodi.

KOMPLETNU ISPOVEST PROČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 3 godine

Interesantno je da u ovo skorije vreme sve od reda nesto kao trpe nasiloje , silovanja ,......Podnesi krivicnu prijavu i cuti , sta koga boli ....c da pored svoih problema slusa i dreku ljudi zeljnih publiciteta pa makar to bilo i ovako . Sta imas da kazes ako je istina kazi na sudu , a sad cuti , dosta reklame , narocito ovog tipa , vec ja izlizana fora .

dera

pre 3 godine

Zen' me caca il' tamburu kupi , ja u nesto udarati moram . A ti domacice batali reklamu , dovoljno je sto si golo.uza . Ajd' sad , razguli !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17