• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

25.01.2021

12:52

ZBOG VISOKE DOZE ALKOHOLISANOSTI PRETI MU ZATVOR?! Ovo je KAZNA koja sleduje Aci Lukasu?!

Estrada

ZBOG VISOKE DOZE ALKOHOLISANOSTI PRETI MU ZATVOR?! Ovo je KAZNA koja sleduje Aci Lukasu?!

Podeli vest

Žao mu je zbog svega!

Pevač Aca Lukas po pisanju domaćih medija priveden je sinoć u Beogradu u naselju Banjica, a više o tome čitajte klikom OVDE.

Lukas se tom prilikom oglasio i priznao krivicu, a više detalja na tu temu možete čitati OVDE.

Foto: Printscreen You Tube

Aca Lukas

Prilikom rutinske kontrole utvrđeno je da je pevač imao u sebi 0,95 promila alkohola u krvi.

Na osnovu promila alkohola u krvi tretira se da je Aca Lukas bio pod dozom visoke alkoholisanosti. 

Kazna za ovo delo je isključenje na 24 sata, zabrana upravljanja motornim vozilom na 4 meseca, kazna od 20.000 do 40.000 dinara ili 30 dana zatvora i 8 kaznenih poena. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
fiona2

pre 3 godine

Ovo je vrlo iznenađujuće svjedočanstvo, želim da se svi pridružite u zahvali Kirijiju na čaroliji ljubavi, jer je on doista čovjek od riječi. Mnogo sam godina imao srce, svaki muškarac koji mi se obratio u konačnici nikada nije mislio na mene. Nakon mog posljednjeg iskustva s čovjekom koji me razočarao kao i obično, počeo sam tražiti rješenje za dovršenje svog problema, zatim sam kolegu na poslu upoznao s velikim hramom Ljubavne čarolije Kiriji, a zatim sam ga kontaktirao putem njegove e-pošte. poštanska adresa; kirijilovespell@gmail.com, trebalo mi je nekoliko dana da mi odgovori, a kad je odgovorio, dobio sam uputu što trebam učiniti kako bih se oslobodio duhovnog ropstva, učinio sam sve što je rekao i danas sam sretan sa svojim suprugom. Čovjek koji me bez razloga izbacio sada mi se vratio za 3 dana. Također je pomogao mojoj kolegici da joj vrati muža kad su se razveli. Ovo su njegovi podaci za kontakt; kirijilovespell@gmail.com ili ga i dalje možete kontaktirati putem svog WhatsApp broja: +2349020168697

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59