• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.02.2021

19:51

EVO KO JE PEVAO NA KORONA ŽURCI U GRADSKOJ KAFANI! Poznati pevač bio na bini kada je upala policija! /VIDEO/FOTO/

Estrada

EVO KO JE PEVAO NA KORONA ŽURCI U GRADSKOJ KAFANI! Poznati pevač bio na bini kada je upala policija! /VIDEO/FOTO/

Podeli vest

Komunalna milicija uz asistenciju policije prekinula je još jednu korona žurku u jednoj kafani na Starom sajmištu u Beogradu, u kojoj je nastupao pevač Sloba Radanović

Više od 400 ljudi na malom prostoru nije poštovalo epidemiološke mere i na taj način su ugrožavali zdravlje svih građana u periodu kad lekari i epidemiolozi upozoravaju na izuzetno rizičan period u kom se nalazimo.

Na žurku je upao veliki broj komunalnih policajca i pripadnika MUP Srbije, dok se Radanović nalazio na bini u trenutku kad je policija upala u lokal.

Foto: TV pink printscreen

Pevač Sloba Radanović

Podsećamo, i prethodne večeri komunalna milicija i policija upale su u klub "Musk machine" na Tašmajdanu u kojem su zatekli oko hiljadu ljudi. Uhapšena su trojica organizatora.

Slično se dogodilo i jutros u klubu u Bulevaru vojvode Bojovića. Tamo je zatečeno više od 150 ljudi. Komunalna milicija je naredila da svi napuste objekat zbog nepoštovanja epidemioloških mera.

Foto: Komunalna milicija

Ovako je izgledala korona žurka u Gradskoj kafani

Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da će se korona žurke sigurno odraziti na tok epidemije.

I zamenik gradonačelnika Goran Vesić reagovao je na poslednja dešavanja i sve češće kršenje mera od strane vlasnika klubova i kafana. On je naglasio da će ovo samo pogoršati položaj ugostitelja u očima Kriznog štaba kada je reč o eventualnom popuštanju mera. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljuba

pre 3 godine

Meni nikako nije jasno: Zašto se ne izdaju "crne liste" za ove huligane koji namerno provociraju sve nas, iživljavaju se na žurkama, pa kada obole od korone, onda dajte doktori pomagajte, pa se uključe roditelji pa psuju državu koja se ne brine, jelte, o njhovoj deci. Pa dragi roditelji, gde ste bili da savetujete vaše "mezimce" da ne idu po ovakvim žurkama., i šta sad??? Država, htela ne htela, mora da žbrine svakog obolelog, a on se do juče iživljavao po kafićima provocirajuću svakog ko mu je rekao da se tako ne radi. ....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija