• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.02.2021

11:45

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! SKANDAL - Devojke spopadaju Cecinog DEČKA Bogdana: Ja sam Ivana, volela bih da budemo...

Estrada

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! SKANDAL - Devojke spopadaju Cecinog DEČKA Bogdana: Ja sam Ivana, volela bih da budemo...

Podeli vest

Otkako je kao bomba odjeknula vest da Svetlana Ceca Ražnatović ima devet godina mlađeg dečka Bogdana Srejovića, on je preko noći postao veoma poželjan i tražen muškarac među ženama

Za samo 24 časa dobio je nekoliko hiljada pratilaca na Instagramu, a pojedine devojke idu toliko daleko da mu šalju ljubavne poruke. U posed jedne od takvih poruka došla je i naša redakcija. Naime, žena koja se predstavila kao Ivana tvrdi da je zaljubljena u Cecinog dečka. 

Prenosimo vam sadržaj poruke:

- Bogdane, ja moram da ti kažem da pišem sa lažnog profila. Ja sam Ivana, znam mnogo tvojih drugara i Sašu T. sa Banovog brda i tu ekipu. Znam da si sa Cecom. Ona je dama i prelepa žena, ali kada bi mi odgovorio, ja bih volela da budemo zajedno bar tajno, da niko ne zna - napisala je ona. U daljoj poruci se jasno vidi da po svaku cenu želi da se vidi s njim. - Znam da ti mnoge pišu. Evo ti moj broj 063 334... Volela bih da mi se javiš i da se vidimo u tvom restoranu kad Ceca ne dolazi. Ja nju mnogo volim, ali mislim da sam ja žena za tebe. Mi smo isto godište i imam ćerku. Odlično bismo se slagali. Molim te, javi mi se - navedeno je u poruci.

 

 

Ona je objasnila za medije o čemu se radi.

- Bogdana poznajem odavno, ali se dugo nismo videli. Tek kada sam iz medija saznala da je sa Cecom, videla sam gde radi, ali nisam imala hrabrosti da odem tamo i lično ga potražim. Ukoliko bude želeo, moj broj telefona ima i može u svakom trenutku da mi se javi, ja mogu i brak da mu ponudim. Evo, mogu da mu poručim: ostavi Cecu i budi moj - poručila je ona. Ovo nije prvi put da se devojke javljaju našoj redakciji u želji da ih na bilo koji način upoznamo sa Bogdanom. Međutim, on je u srećnoj vezi s balkanskom zvezdom, od koje se ne odvaja. Da su zaljubljeni, svedoče fotografije koje svakodnevno objavljuju na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 3 godine

Brani Ceco Bogdana, svog mlađanog dragana. Da ga ne ukrade, neko devojče mlado. Njemu sad je dobra cena, njegova si devojka i žena. Pa bi druge sa dilberom tvojim, za vašu se ljubav ja veoma bojim.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija