• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/Informer.rs

19.02.2021

11:25

NAKON NADEŽDINIH PRETNJI DA ĆE SKOČITI SA MOSTA U VALJEVU, OGLASIO SE TOMA: Svi me ZOVU, ni ja neću da...

Estrada

NAKON NADEŽDINIH PRETNJI DA ĆE SKOČITI SA MOSTA U VALJEVU, OGLASIO SE TOMA: Svi me ZOVU, ni ja neću da...

Podeli vest

Nakon što su mediji preneli da je pevačica i bivša zadrugarka Nadežda Biljić pokušala navodno da skoči sa poznatog belog mosta u Valjevu zbog svađe sa njenim nevenčanim suprugom sa kojim ima sina Longa, pokušali smo da stupimo u kontakt sa njenom majkom Slavicom Biljić

Međutim, Slavica od prošle noći nije dostupna, te pozive prebacuje na govornu poštu. Odmah potom pokušali smo da kontaktiramo Tomu Panića, koji je vrlo zatečen progovorio. 

Panić nije hteo ni da potvrdi, ni da negira da je Nadežda pokušala da skoči sa mosta, pominjajući njegovu bivšu ljubavnicu Paulu Hublin, kako su mediji napisali, ali je izjavio sledeće:

Foto: printscreen/tvpink

Nadežda htela da skoči sa mosta

- Svi me zovu redom, nikakvu izjavu neću davati, niti ću komentarisati. Izvini što ne možeš da dođeš do Slavice, ni ja neću da dajem komentare. Neki period ćemo biti izvan toga. Sve će biti okej - prokomentarisao je Toma.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija