• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

23.02.2021

11:47

DARA PONOVO OTIŠLA POD NOŽ! Nova estetska korekcija pevačice! Evo šta je sada povećala na sebi! /FOTO/

Estrada

DARA PONOVO OTIŠLA POD NOŽ! Nova estetska korekcija pevačice! Evo šta je sada povećala na sebi! /FOTO/

Podeli vest

Dara Bubamara poznata je po tome što se više puta podvrgnula estetskim zahvatima, a juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su nova usta u prvom planu, usput označivši i doktorku koja je zaslužna za njen novi izgled.

Pevačica je objavila sliku na kojoj pući usne, a izgleda kao da ih je ponovo uvećala. Ni ona to ne pokušava da sakrije, pa, naravno, stoji oznaka njene doktorke specijalizovane za estetske korekcije.

Foto: printscreen

Dara Bubamara

Podsetimo, Dara je među prvima na estradi ugradila silikone u grudi. Kako su mediji navodili, dosad ih je korigovala čak pet puta.

Folkerka je navodno ugradila silikone i u zadnjicu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 3 godine

Steta sto nema silikona za pamet! Ova sa i bez silikona izgleda grozno.

Etičar i estetičar

pre 3 godine

Faca - pre je bila majmun, sad je majmunsko d.pe. Telo - kamen za gaženje kupusa. Prosto, vrhunac estetike!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija