• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2021

11:13

DARKO LAZIĆ OTKRIO NEŠTO ŠOKANTNO! Imao je 162 kg, pevač se PREPOLOVIO, a onda mu se SMANJILO OVO

Estrada

DARKO LAZIĆ OTKRIO NEŠTO ŠOKANTNO! Imao je 162 kg, pevač se PREPOLOVIO, a onda mu se SMANJILO OVO

Podeli vest

Pevač Darko Lazić godinama je vodio bitku sa kilogramima, on je imao 162 kilograma, a smršao je 88. Sada je u emisiji otkrio da su mu se zbog gubitka kilograma smanjila noga, i da sada nosi manji broj

 - Da li znaš da su mi trebale braon patike? Vidi ovako, nosio sam 43, a kako sam smršao smanjila mi se i noga. Sve patike koje sam nosio ranije ne mogu više. Stopalo je bilo široko pa sam morao da uzimam veće cipele. Imao sam 162 kilograma -  rekao je Darko i dodao:

Foto: Printscreen You Tube Two Louder TV

Darko smršao 88kg

 - Smršao sam 88 kilograma. Bio sam mršaviji još 5 kilograma, i to je izgledalo mnogo ružno. Poslednjih meseci sam se borio da se ugojim, ceo život sam se borio da smršam, a sada sam se jedva ugojio. Za dva meseca dobio sam 5 kilograma. Pio sam noću sok, slatkiše sam jeo, stavljao sam čokoladu i budio se noću da bih jeo i ugojio se. Sada imam 80 kilograma i ovo je moja prava kilaža, neću sada da menjam ništa -  rekao je Darko u emisiji "Amidži šou".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija