• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo

24.02.2021

10:51

SEKA ALEKSIĆ ISKEŠIRALA ČAK 10.000 EVRA ZA OVO! Dok se njene kolege bore sa besparicom, pevačici CVETAJU RUŽE! /FOTO/

Estrada

SEKA ALEKSIĆ ISKEŠIRALA ČAK 10.000 EVRA ZA OVO! Dok se njene kolege bore sa besparicom, pevačici CVETAJU RUŽE! /FOTO/

Podeli vest

Dok je estradna scena, pogođena pandemijom koronavirusa, ostala i bez posla i bez novca, čini se da Seki Aleksić i dalje cvetaju ruže

Naime, pevačica je nedavno rešila da ugodi sebi i svojoj porodici, te je u svom domu u Staroj Pazovi ugradila saunu, za koju je iskeširala 10.000 evra.

Kako je ispričao izvor blizak Seki, pevačica je dugo razmišljala o ovom potezu, a odlučila se za saunu srednje veličine, koja je napravljena od najfinijih materijala.

- Već godinama Seka vodi računa o svom fizičkom izgledu i zdravlju. Budući da je odavno napravila teretanu u svom domu, dugo se razmišljala da ugradi i saunu, zbog svih prednosti koje ima za zdravlje. Nedavno se odlučila i da svoje planove realizuje - rekao je na početku razgovora izvor blizak pevačici.

 

 

- Seka se odlučila za saunu dimenzija 2x2m2 u koju mogu da stanu četiri osobe, koliko članova broji njena porodica - ispričao je izvor blizak pevačici i istakao da pevačica nije štedela novac za svoj spa kutak.

- Zahtevala je da bude napravljena od najskupljeg drveta, nemačku opremu, profesionalna vrata... To što je Seka tražila, stajalo je 10.000 evra, ali njoj cena nije predstavljala nikakav problem. Odmah je firmi koja joj je ugradila saunu isplatila avans, a nedavno je dobila gotov proizvod. Sama izrada trajala je oko mesec dana - rekao je izvor i dodao da su majstori nedavno ugradili saunu u njen dom.

Sauna Seke Aleksić

Ovu informaciju Seka Aleksić je potvrdila i na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju s majstorima koji su montirali spa kutak u njen dom.

- Dugo sam razmišljala o ugradnji saune zbog njenih lekovitih dejstava poput jačanja imunološkog sistema, oslobađanja tela od toksina, ublažavanja stresa, jačanja srca... - napisala je između ostalog Seka na ovoj društvenoj mreži i dodala da je, kao i svaka druga domaćica, sama majstorima skuvala i poslužila kafu i čaj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija