• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.03.2021

10:10

PRVA PRUŽILA RUKU! Goca Božinovska otišla u Titel i upoznala Bojanine roditelje, a onda se desilo OVO!

Estrada

PRVA PRUŽILA RUKU! Goca Božinovska otišla u Titel i upoznala Bojanine roditelje, a onda se desilo OVO!

Podeli vest

Pevačica Goca Božinovska, vrativši se iz Titela, gde je otišla da bi upoznala roditelje devojke njenog sina, rekla je da su oni divni ljudi i da će sve biti u redu.

Goca Božinovska je Titel posetila  i upoznala Danijelu i Bogdana Rodića, roditelje svoje snajke Bojane Rodić, koja je trudna.

Bojana Rodić sa Mirkom Šijanom čeka prvo dete, a pevačica je odlučila da ispriča kako joj je bilo prošlog vikenda u Titelu, u porodičnoj kući Rodića. Ona kaže da je oduševljna time kakvi su ljudi.

- Upoznala sam prijatelje. Sve smo obavili po protokolu. Predivni ljudi. Sad samo čekamo bebu. Kad dođe nama naša beba, sve će biti u redu - rekla je Goca Božinovska za.

Goca se za svoju snajku, ima samo lepe reči:

- Bolju snajku nisam mogla da dobijem. Ona je moja srećica: lepa, sposobna, pametna, vredna. Nije što je moja, nego je žena za primer. To je i moj sin video i zato sa njom i stvara porodicu. Ja im želim da imaju mnogo dece i da se beskrajno vole. A čim je Bojana ovako dobra, i njeni roditelji ne mogu da budu ništa manje nego fenomenalni. To su moji prijatelji i Danijela i ja jedva čekamo da postanemo babe - istakla je pevačica.

Foto: instagram goca božinovska

Goca i Bojana uživaju na Savi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petar

pre 3 godine

otisla da uzme miraz za sina neradnika koji se udaje,a ne zeni

Milka

pre 3 godine

DOSTA VISE O GOCI BOZINOVSKOJ TRUDNIM SNAJKAMA IZ TITELA PA PRETERASTE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija