• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Posta

02.03.2021

18:30

EMINA JAHOVIĆ TUŽI BIVŠEG MUŽA ZBOG OVOGA?! Mustafa joj mesecima ne plaća ALIMENTACIJU - pevačica nakon svega donela ŠOK odluku?!

Estrada

EMINA JAHOVIĆ TUŽI BIVŠEG MUŽA ZBOG OVOGA?! Mustafa joj mesecima ne plaća ALIMENTACIJU - pevačica nakon svega donela ŠOK odluku?!

Podeli vest

Pevačica Emina Jahović planira da tuži bivšeg muža Mustafu Sandala, jer više od dve godine nije platio alimentaciju za njihove sinove.

Pevačica Emina Jahović navodno planira da pravnim putem potraži rešenje, pošto njen bivši muž Mustafa Sandal, po pisanju medija, 26 meseci nije platio alimentacije za sinove Jamana i Javuza.

Kako se navodi, Emina je istakla da neće prihvatiti to što Mustafa ne ispunjava svoje obaveze i ono za šta se obavezao da će pokrivati, kada je reč o troškovima.

- Osim alimentacije, Mustafa nije platio ni troškove letovanja, rentiranje vozila i platu za vozača, što su takođe njegove obaveze, zaključene dogovorom koji su imali kada su rešavali pitanje alimentacije i troškova. Tu je i zdravstveno osiguranje dece, koje Mustafa, kako Emina kaže, takođe ne reguliše. U Turskoj se raširila priča kako Mustafa svega dva meseca ne reguliše svoje obaveze i to zbog pandemije koronavirusa. Međutim, sve to traje 26 meseci, a oni su se razveli pre 32 meseca. Znači, veliki deo tog perioda i svi troškovi pali su na Eminu. Ona to neće da prihvati - rekao je izvor koji je upućen njihov odnos.

Foto: pink.rs

Emina jahović i njen bivši muž Mustafa

Izvor tvrdi da je Mustafa  trebalo da plaća i 15.000 turskih lira (oko 1.700 evra) Emini, za njene troškove, te 10.000 za sinova (1.130 evra).

- Ne govorim o osobi čija finansijska situacija nije dobra i koja je u nevolji. Sve u životu je za nas ljude. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega. Ali znam da nije. Postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Cela moja borba nije samo za mene, već za to da ova razmera pravde deluje u korist svih žena u ovoj situaciji - rekla je Emina u razgovoru sa novinarom Ugurom Alkaparom i list "Posta".

Emina i Mustafa su se razveli 2008. godine, nakon 10 godina braka.

Foto: printscreen instagram/yaemina

Emina Jahović pozira

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija