• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.03.2021

20:30

NE VOLIM KAD ME POVEZUJU SA ĐOGANIJEVIMA! Slađa Delibašić otvorila DUŠU - evo šta je REKLA!

Estrada

NE VOLIM KAD ME POVEZUJU SA ĐOGANIJEVIMA! Slađa Delibašić otvorila DUŠU - evo šta je REKLA!

Podeli vest

Pevačica Slađa Delibašić javno je priznala da joj ne prija kada je povezuju sa prezimenom Đogani.

Slađa je otvoreno pričala o povratku na muzičku scenu:

- Ovo je bio moj cilj, moj san, otvorila sam oazu za decu. Ne bih mogla da kažem da mi scena nedostaje, ali što se tiče vrtića, ovo je bila moja ideja pre tri godine - rekla je pevačica i istakla da ne voli kada je povezuju sa prezimenom Đogani:

- Slađa Delibašić ne, ali ne bih volela više da me povezuju sa drugim prezimenom, što se tiče moje karijere 20 godina mogu samo da budem prezadovoljna. Ja sam sada poslovna žena. Mislim da na vreme čovek kada ima ideje i finansije, treba da ih sprovede u nešto što će te napraviti da budeš u drugom svetu. Ovo je nekako moj život, posebno što imam moju unuku. Sve me vezalo za decu, rekla sam okej, Silvija je završila za vaspitača, ja sam omogućila detetu da bude gazda na svom. Silvija je sada na estradi, a ja ipak u vrtiću.

Foto: instagram/Zoran Sinko

Slađa i njen bivši muž Đole Đogani

Delibašićeva je otkrila na koji način održava svoj izgled:

- Smatram da žena treba da vodi računa, od 30. sve je drugačije. Ja sam ponosna, meni će 53. godina u novembru. Treba da legneš, ustaneš rano i budeš među decom, ali uvek me pitaju kako tako izgledam. Ja trčim po sat vremena, to je kao kad peremo zube i jedemo. Sve je lepo kada je mladost, ali treba da razmišljamo o budućnosti - kaže Slađa i dodaje da je slobodna:

- Sama sam, slobodna i uživam sa decom i unukom. Mogu da budem podrška Silviji u karijeri, ali što se tiče emotivnog života, vezana sam za moju malu, ona mi je najveći pokretač i snaga da uspem još više.

Foto: Printscreen You Tube

Slađa gostuje u emisiji

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija