• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.03.2021

10:24

SUPARNICE ZAJEDNO NA MORU?! Evo gde su otputovale KIJA i LUNA... /FOTO/

Estrada

SUPARNICE ZAJEDNO NA MORU?! Evo gde su otputovale KIJA i LUNA... /FOTO/

Podeli vest

Kija Kockar i Luna Đogani, bivša žena Slobe Radanovića i bivša devojka, borave zajedno u Dubaiju.

Luna Đogani i Kija Kockar, velike suparnice iz "Zadruge 1", odlučile su da otputuju na istu lokaciju. Naime, Lunu Đogani je juče, verenik Marko Miljković, iznenadio i poklonio joj putovanje u Dubaji, a povod je njen rođendan. Njih dvoje su se udobnio smestili, a to najbolje dokazuju slike koje Luna svakodnevno kači na Instagram.

 

 

Foto: printscreen instagram

Luna poželela dobro jutro iz Dubaija

Po svemu sudeći i Marku i Luni se dopao smeštaj, a na njih je najjači utisak ostavio, pogled na Dubaji, jer im se aparman nalazi na četrnaestom spratu.

Foto: printscreen instagram

Marko i Luna se uživaju u sobi

U istom gradu, boravi i uživa Kija Kockar. Ona je odlučila da priušti sebi zaslužen odmor i ode u Dubaji, između ostalog, da bi videla prijatelje i kolege stjuardese. Kao i Luna, i Kija svakodnevno objavljuje slike na Instagramu, po kojima se može zaključiti, da je iskoristila svaki minuta da uživa.

 

 

Kija se slikala i snimala pokraj bazena i svima pokazala raskoš u kojoj uživa, ali i raskoš koju poseduje. U prvi plan izbacila je svoje izvajano telo i bronzani ten. Osim toga, mnogi su primetili i skupoceni Roleks na Kijinoj ruci, čija tržišna cena oko 15.000 evra. 

Foto: printscreen instagram

Kija uživa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dada

pre 3 godine

Nisu one nikakve suparnice. Luna je otišla sa mužem na odmor a ova druga ne sme ni da pokaže sa kim je otišla.One su u svakom smislu nebo i zemlja.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija