• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo!

19.03.2021

11:45

ACA LUKAS BRUTALNO ISPROZIVAO ČEDU ČVORKA: Za koju godinu on TRAŽI POMOĆ kada od 1995. godine NE RADI?! SRAMOTA!

Estrada

ACA LUKAS BRUTALNO ISPROZIVAO ČEDU ČVORKA: Za koju godinu on TRAŽI POMOĆ kada od 1995. godine NE RADI?! SRAMOTA!

Podeli vest

Pevač Aca Lukas je nekoliko puta do sada, od početka epidemije, oštro osudio kolege i koleginice koje traže novčanu pomoć države

On je u par navrata istakao da najviše traže oni koji nisu radili i nastupali i pre pandemije koronavirusa. 

Sada se osvrnuo i na nedavno održani protest muzičara i prokomentarisao činjenicu da se tamo pojavio Čedomir Rajičić poznatiji kao Čeda Čvorak. 

Foto: Youtube printscreeen/ TVKopernikus

Aca Lukas isprozivao Čedu Čvorka

 - Smešno. Samo bi trebalo da kaže za koju godinu tačno traži pomoć kad od 1995. godine ne radi. Je l' traži Čeda pomoć samo za ovaj period korone ili za dvadeset godina unazad? Tamo je bilo toliko nekih klavijaturista za koje pouzdano znam da svakog dana rade uprkos ovoj situaciji... Sramota je da oni traže pomoć, zaista -  rekao je pevač.

Lukas je ranije ovim povodom izjavio:

"Mi zarađujemo mnogostruko više od ostalih, ko god od pevača traži pomoć od države, treba da dobije pomoć da nađe doktora da izleči glavu, sramota, to je sramota, stvarno ne mogu da shvatim da neko može da traži pomoć od države iz ove branše. Treba da dobiju pomoć svi ostali, pa onda mi".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srecko

pre 3 godine

Možda bi trebao Čvorak da traži pomoć od Vuka Draškovića?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija