• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv

27.03.2021

09:45

PAZARILI STAN U DOMINIKANI! Mile Kitić i Marta Savić kupili nekretninu od 200 kvadrata! OD OVE CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Estrada

PAZARILI STAN U DOMINIKANI! Mile Kitić i Marta Savić kupili nekretninu od 200 kvadrata! OD OVE CIFRE ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI!

Podeli vest

Mile Kitić i Marta Savić, kako pišu domaći mediji, kupili su luksuzan stan od preko dvesta kvadrata u Dominikanskoj Republici i za njega izdvojili oko 300.000 evra

Na ideju o tome da prošire spisak svojih nepokretnosti, ovaj estradni dvojac došao je još pre godinu dana.

- Proglašenje pandemije korona virusa i vanredno stanje koje je usledilo zateklo je Martu na odmoru u Dominikani. Pošto nije odmah mogla da se vrati zbog komplikovane procedure i nepoznanice šta će se dalje dešavati, ona je produžila svoj boravak u luksuznom hotelu u kojem je odsela. Posle mesec dana boravka, shvatili su da se situacija neće još dugo smiriti, pa su se dogovorili da ona počne da gleda stan koji bi kupili. Prosto, kada su sračunali koliko mesečno košta boravak u hotelu, zaključili su da nije u pitanju trošak, već investicija koja će im se već nakon nekoliko godina isplatiti - rekao je neimenovani izvor blizak folk zvezdama, i dodaje da je konačna odluka pala nakon što se Marta vratila u Srbiju prilikom popuštanja mera - navodi se u medijima.

Foto: Printscreen You Tube

Mile Kitić i Marta Savić

- Kada je ponovo otišla u Dominikanu, Marta je kupila stan koji ima više od dvesta kvadrata u okolini grada Punta Kana, gde je uglavnom i odsedala kada je boravila u ovoj tropskoj zemlji. Stan ima preko 200 kvadrata i veliku terasu sa pogledom na more. Pošto ona voli da se bavi sređivanjem enterijera, pa je tako i njihova vila u Beogradu potpuno renovirana pod njenim nadzorom, Marta se dala u opremanje prostora. Inače, cene u Dominikani su niže nego u Srbiji, tako da su za ovaj stan izdvojili preko 300.000 evra, što ga čini izuzetno povoljnim ako se uzme u obzir da će tu boraviti nekoliko meseci godišnje, ali i okupljati prijatelje - dodaje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 3 godine

Kakvim se oni poslom bave kad mogu toliko da trose? Jeli takvo nesto moguce samo od pevanja?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija