• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Svet

18.04.2021

22:00

MIROSLAV NIJE NJEGOV OTAC, MIRJANA BOLJE DA SE POKRIJE UŠIMA I ĆUTI! Pevačica Iliću stala u ODBRANU - evo šta je REKLA!

Estrada

MIROSLAV NIJE NJEGOV OTAC, MIRJANA BOLJE DA SE POKRIJE UŠIMA I ĆUTI! Pevačica Iliću stala u ODBRANU - evo šta je REKLA!

Podeli vest

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića godinama pokušava da dokaže je on otac njenog sina Devina.

Ona je pre nekoliko dana bila i na sudu zbog dokazivanja očinstva, dok se Miroslav nije pojavio na tom ročištu. Tim povodom oglasila se pevačica Nada Topčagić koja je ubeđena da Miroslav nikad neće priznati Devina. 

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić

Nada je istakla da smatra da nije moguće da Miroslav ima vanbračno dete, te je otkrila da bi i ona u takvoj situaciji postupila identično kao njen kolega. 

– Ma, ja znam Miroslava. On je u celoj ovoj halabuci kao prase u njivi koga svi jure da uhvate kako bi nešto priznao. Nas dvoje smo tu isti, i dobri na hleb da nas mažeš i neka vrsta budala. E, pa sad neću da priznam pa da mi život zavisi od toga, nema šanse. Neću makar ceo svet da se okrene naglavačke. Plus, smatram da on nije njegov sin. Mi smo u to vreme puno radili zajedno i sigurno bih nešto čula, a nisam. Mislim da oni nisu ni bili zajedno, tako da mislim da on ni nije njegov sin – ističe Nada i dodaje da joj u celoj priči nije jasna Mirjana Antonović.

Foto: TV Pink printscreen

– Čekaj, ti svesno uđeš u neku šemu ili romansu sa čovekom za kog znaš da je oženjen, da ima porodicu. Ostaneš trudna, pa valjda rađaš dete sebi, zato što želiš, a ne posle 30 godina da ti juriš nekog da prizna dete, i ne odustaješ. Ja da imam ćerku kao što je ta žena, rekla bih joj, ćuti, pokrij se ušima i ne izlazi iz kuće. Kad ne znaš dostojanstveno da se ponašaš do kraja. Ne znam šta očekuju uopšte. Da Miroslav prizna tog sina i šta? Pa, on i sin se ni ne poznaju. Ti ćeš na silu da nateraš nekog da te voli i bude ti otac? – rekla je Nada, preneli su mediji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mirkana

pre 3 godine

nado ne lupaj ,da nisi mozda drzala svecu.dete hoce oca.ako je tvoj kolega siguran sto ne uradi dnk test

Petar

pre 3 godine

Zašto ova p..ka od čoveka ne da DNK na analizu pa da se to reši a ne da maltretira ovo dvoje i javnost? Trebali bi ga samo popljuvati a nije vredan ni da se čovek popiša na njega.

satano

pre 3 godine

Nado, sta se ti mesas? Sta ti znas? Pre 30-ak godina, tvoja sestra Rada mi je pricala nesto o tebi. Pozdrav.

Nina

pre 3 godine

Nada se mesa tamo gde joj nije mesto. Tolike slike zajedno Miroslav i njegova ljubavnica a ona tvrdi. Covek hoce da se ozakoni, da se zna ko mu je otac bar pred zakonom ako vec Miroslav nije dostojanstven covek pa da sam pridje i upozna sina, inteligentnog, skolovanog, vaspitanog vec zreo covek. Ja cak ni njegove pesme vise ne mogu da slusam. Mnogo toga ne volim o Eri Ojdanicu ali to sto je rekao da mu je svejedno bracna ili vanbracna deca je na mestu. Svaka mu cast, to je dostojanstvo. Bio baraba ali sve posledice toga uzima na sebe. A ne Miroslav, kukavica.

Bane

pre 3 godine

Jeste čudno da onaj kilavko ima dete, ali, čuda se dogadjaju. A, ako ga brani brljiva Nada, tek je onda propao.

deda Raša

pre 3 godine

Crna ruža i vračara moraju sve da znaju pa i ono ko ga kome ugura. Ona zna i ko je ubio pevačicu, samo vračara nije. Idi ženo bez traga svakoj čorbi moraš biti zaprška.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17