• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

28.04.2021

08:35

PALO POMIRENJE! Đole Đogani SREĆAN zbog PRINOVE u PORODOCI: LUNI SMO OPROSTILI, IĆI ĆEMO DA VIDIMO BEBU!

Estrada

PALO POMIRENJE! Đole Đogani SREĆAN zbog PRINOVE u PORODOCI: LUNI SMO OPROSTILI, IĆI ĆEMO DA VIDIMO BEBU!

Podeli vest

Đole i Vesna Đogani kažu da su trudnoj Luni sve oprostili i da će ići da vide bebu kad se bude porodila!

Stric pobednice "Zadruge 2" kritikovao je ponašanje Đoganijeve dok je bila ljubavnica Slobe Radanovića, a ona mu je uzvratila optužbama da je kriv za njenu alopeciju, jer joj je priređivao stresove! Posle svega, smatraju da je vreme da se spusti lopta i okrene novi list.

Đole: Dovoljno mi je
da se držimo za ruke

Đole kaže da ne kuka zbog finansijske krize tokom epidemije korone jer nemaju nastupe:
- Je l' ne mogu da pevam? Radiću nešto drugo! Imam da pojedem, popijem, biću sa porodicom, to mi je dovoljno. Držimo se za ruke, prošetamo do Ušća, gledamo u reku...

- Mi Lunu volimo! Ona je naše dete, naša duša! Ne odvajamo je od porodice. Jedva čekamo da se porodi, da dođe bebica i da je vidimo. Naravno da ćemo da posetimo nju i Marka Miljkovića. Srećni smo što Gagi postaje deda - kažu uglas članovi grupe "Đogani".

- Oprostio sam joj sve što je rekla za mene. Idemo dalje kao porodica. Luna već sada izrasta u predivnu ženu! Uveren sam da će biti sjajna majka, pažljiva i brižna - priča denser, dok Vesna dodaje:Brat Luninog oca Gagija Đoganija smatra da je najveća vrlina praštati.

Foto: printscreen instagram/dario_djogani

Đoganijevi na okupu

- Sutra je novi dan. Odrasli smo ljudi, treba da sednemo i razgovaramo. Ona je mlada, ali će sazreti kad postane majka i drago mi je zbog toga.

Vesna: Imamo onlajn koncerte

Đoganijevi su u utorak uveče prvi put imali onlajn koncert, a publika ih ubeđuje da nastave s novom tradicijom.
- Čim smo dobili ovu ponudu, pitala sam publiku na Instagramu da li bi to gledali. Stiglo mi je za pola sata 500 poruka i rekla sam Đoletu: "Ovo je prilika koja se ne propušta" - kaže Vesna.
 

Osim što žele pomirenje sa Lunom, Đoganijevi zbog koronavirusa nisu radili godinu dana, pa su otkrili druge talente. Vesna je postala kraljica Tik toka, a Đole reditelj dokumentarnog filma.

- Radio sam kao scenarista i reditelj dokumentarca o svom životu. Ovo je priča o dečaku koji ima snove, a kada ih ostvari, vraća se da razgovara s ljudima koji su mu pomogli. Plakao sam dok je film nastajao. Verujem da će rasplakati i publiku! Biće mnogo emotivnih scena, ali i smeha - objašnjava muzičar, dok Vesna dodaje:

- Saznaćete stvari koje o Đoletu niste znali! Bićete baš iznenađeni!

Foto: instagram/djoganivesna

Đole i Vesna




 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Bilja

pre 2 godine

Ja se ne secam da je Luna lose pricala o njemu,vide Djole lose pricao o Lunijoj porodici.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija