• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

29.04.2021

08:25

EVO KAKO JE FILIP REAGOVAO NA PRIČU DA GA PRIJOVIĆKA VARA! Pevačica otkrila DETALJE IZ BRAKA: Kažem mu svašta, pa mi bude žao...

Estrada

EVO KAKO JE FILIP REAGOVAO NA PRIČU DA GA PRIJOVIĆKA VARA! Pevačica otkrila DETALJE IZ BRAKA: Kažem mu svašta, pa mi bude žao...

Podeli vest

Aleksandra Prijović kaže da se sa suprugom Filipom Živojinovićem smejala pričama da ima ljubavnika.

Pevačica tvrdi da im tračevi nisu pokvarili odnos, zato što veruju jedno drugom.

- Glupa je priča da imam ljubavnika! Ne znam čime je to uopšte izazvano, ali se zna kakva je bila namera. Kada je čuo tračeve, Filip se smejao, a i ja zajedno sa njim. Između nas postoji poverenje, koje niko sa strane ne može da poljulja. Čak jedno drugom nikada ne proveravamo telefone, jer nismo ljubomorni. Sigurni smo u našu ljubav - kaže Aleksandra, koja je po prvi put progovorila o navodnoj preljubi.

Bez obzira na savršen odnos koji imaju, pevačica je otkrila šta zamera sinu Bobe Živojinovića.

Foto: printscreen instagram/aleksandra__official

- Ja sam Devica u horoskopu i veoma sam pedantna, pa me nervira kada Filip ostavlja stvari svuda po kući, a ja moram da idem i skupljam za njim. Oko toga mu s vremena na vreme prigovaram, jer volim da je sve na svom mestu - priča Prijovićka.

Pevačica, međutim, dodaje da se njih dvoje nikada nisu posvađali, jer Živojinović nije konfliktna ličnost.

- Kada sam nervozna i hoću da se svađam, Filip me samo iskulira, pa se prepirem sama sa sobom. Ali pošto sam takmičarski nastrojena i ne volim da gubim u društvenim igrama, on tada izvuče deblji kraj, pošto ga psujem kada izgubim. Kažem mu svašta, pa mi posle bude žao - iskrena je pevačica.

Ona se, otkako je počela pandemija koronavirusa, ne odvaja od sina Aleksandra, pa joj je teško palo kada ga je upisala u vrtić.

Foto: printscreen instagram

- Plakala sam kada smo ga prvi dan ostavili. Volela bih da je stalno sa mnom, ali je ovako bolje za njega. Treba da se socijalizuje. Kad god se vrati iz vrtića, vidim da je nešto novo naučio i to me veoma raduje. Ali mi je i dan-danas teško kada treba da ga ostavim kako bih završila neke obaveze. Trenutno je i bolestan, pa mi je još teže. Kad god krenem negde, on viče: "Mama, dođi!", pa moram da se iskradam kako bih izašla iz kuće. Biće mi još teže zbog njega da se vratim nastupima, iako sam ih se veoma uželela - završava Prijovićka, koja još ne planira da Aleksandru rodi brata ili sestru:

- Drugo dete bih volela da dobijem tek za dve-tri godine.

Nisam anoreksična, imam 56 kilograma

Aleksandru su fanovi napali da je preterala sa mršavljenjem, te da je na granici anoreksije. Ali ona tvrdi suprotno.

- Smršala jesam jer pazim šta jedem i treniram, ali nisam anoreksična. Imam 56 kg. Možda ljudima tako delujem kada se popnem na štikle, jer su mi onda noge još više izdužene.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tommy Lukas

pre 1 godinu

ZOVEM SE TOMMY LUKAS, OVO JE MOJE ISKUSTVO: Inače ranije ne vjerujem u druge moći. Ali dr Ogundele mi je dao veliku nadu i razlog da vjerujem u njega. Supruga i ja smo se razvodili više od 7 godina i bio sam usamljen i patio sa svojom decom, ali mi je bila potrebna da se vrati u život, pa sam svuda tražio pomoć, ali samo je dr Ogundele mogao da mi pomogne. Ovaj čovjek je moćan, dr Ogundele mi je vratio moju ženu u roku od 48 sati sa svojim moćima, a njegove čini su bezopasne. Rekao sam mu da ću svjedočiti ljudima kao zahvalnost od mene, zato dijelim svoju priču, ako nekome treba njegova pomoć hitno ga kontaktirajte na WhatsApp i Telegram: +27638836445. On je pošten i efikasan.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17