• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

01.05.2021

15:40

VASKRŠNJI INTERVJU VUKA MOBA I NJEGOVE VERENICE! Evo koliko im je ĆERKA promenila život i ko se bolje snašao u ULOZI RODITELJA

Estrada

VASKRŠNJI INTERVJU VUKA MOBA I NJEGOVE VERENICE! Evo koliko im je ĆERKA promenila život i ko se bolje snašao u ULOZI RODITELJA

Podeli vest

Sve je spremno za Vaskrs u domu repera Vuka Moba i njegove verenice Olivere Konatar. Popularni par je u martu dobio ćerku Teonu, zbog čega im je ovaj praznik još lepši

Da li se poštuje tradicija u vašem domu i ko sprema vaskršnju trpezu?

Olivera Konatar:  Budući da sada imamo  našu malu porodicu, moraću da odmenim bake i sama se potrudim oko trpeze. Iako Vuk nije preterano religiozan, trudi se da zbog nas koji jesmo ispoštuje tradiciju.

Vuk: Kod nas se jede sve, od zdravog do potpuno nezdravnog. Volim da pojedem kvalitetan ručak, meso uz začinjene soseve, a najviše italijansku kuhinju. Zaista nemam neke posebne zahteve, pogotovo što je Olja tokom veze sa mnom počela da sprema i kuva i bude mi milo kad god se potrudi da spremi nešto. Ako mi se ne dopadne, kažem joj šta fali jelu i sledeći  put bude dosta bolje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)


 

 

Šta je to što se uvek sprema za Vaskrs i da li imaš neke posebne zahteve kada je hrana u pitanju?

Olivera Konatar: Razlikuje se po tome što smo dobili ćerkicu i to je ujedno i njen prvi veliki praznik.

Vuk: Iako nisam preterano okrenut religiji i verskim momentima, potrudili smo se da dekorišemo dom i da sve bude u vaskršnjem duhu. Moja žena to voli i trudim se da ispoštujem njen afinitet prema tradiciji. Svakako je lepo okupiti najbliže i slaviti vrednosti koje ne mogu da se kupe novcem. Nama je najveći poklon svakako stigao pre mesec i po dana.

Foto: instagram/imvukmob

Vasks u domu Vuka Moba i Olivere

Koliko vam je Teona promenila život?

Olivera Konatar: Teona nam je preokrenula život i svakodnevno nastavlja da ga okreće za 369 stepeni.  Prijatelji su mi pričali da dete promeni sve, ali nisam verovao dok se ona nije rodila. Bude dana kada jedva čekam da zaspi, a kada zaspi mi nedostaje toliko da želim da je probudim.

Vuk: Promenila nas je na bolje, u to nema sumnje, više ne postoji ništa što je važnije od nje i toga da joj pružimo svoj maksimum. Iako to Olja ne bi priznala, i ona je omekšala uz nju.

Foto: INK.RS/O. BOGDANOVIĆ


Koliko vam je Teona promenila život?

Vuk: Čim su došle iz porodilišta, predložio sam ženi da budemo angažovani u smenama. Moja smena je ujutru, od nekih devet, pa do jedanaest kada se probudi Olja. Budući da je noću hrani na svaka tri sata, gledam da je odmenim i da budem sa bebom kako bi odspavala bar tih nekoliko sati kada ja ustanem.

Ne postoji ništa oko čega se ne dogovaramo i verujem da je to razlog što nam roditeljstvo ide od ruke. Kada Olja oseti da sam premoren, spusti bebu sprat niže i obrnuto. Neskromno tvrdim da smo se super snašli, iznenadili smo sami sebe.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija