• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

05.05.2021

12:00

EKSKLUZIVNO! VUK MOB: Tajno sam se OŽENIO Oljom! BAŠ SE KAJEM ŠTO SAM BIO S KIJOM! Spavao sam sa više od 300 ŽENA, kad bih progovorio...

Estrada

EKSKLUZIVNO! VUK MOB: Tajno sam se OŽENIO Oljom! BAŠ SE KAJEM ŠTO SAM BIO S KIJOM! Spavao sam sa više od 300 ŽENA, kad bih progovorio...

Podeli vest

Vukadin Gojković, daleko poznatiji kao Vuk Mob, otkriva da se u tajnosti oženio novinarkom Oliverom Konatar, sa kojom je pre nepuna dva meseca dobio ćerku Teonu

Poznati reper otvorio je dušu u ekskluzivnoj ispovesti za Hit i otkrio nam skoro sve o sebi. Jedino se ugrizao za jezik kada smo ga upitali s kojim je sve poznatim ženama spavao. Tu je pokušao da promeni temu iz poštovanja prema Olji, za koju kaže da je njegova najveća ljubav.

Alkohol mi je jedini porok

Reper tvrdi da nema poroka, osim što ponekad popije pivo sa društvom:

- Ne pušim, ne drogiram se i ne kockam se. Sve to me ne zanima, ali zato volim alkohol. Smatram da on i nije porok, već uživanje.

- Nas dvoje smo se upoznali na promociji pesme Rialde Karahasanović. Tu smo razmenili brojeve telefona i ostali u kontaktu. Dopisivali smo se tri meseca, a posle toga smo se videli i poljubili, i tako je sve počelo. Odmah sam osetio da je Olja ljubav mog života. Zato sam se i oženio njom i pored nje želim da ostarim - počinje Vuk priču i dodaje da je za njihovo venčanje znao samo najuži krug ljudi:

Digla mu cenu
Za prvi nastup dobio sam honorar 900 evra, a posle mi je Sandra Afrika digla cenu
Vuk Mob

- Napravili smo malo venčanje na kojem su bili matičar, kumovi i članovi naših porodica. Olja sada nosi moje prezime Gojković, kao i naša ćerka. Kada se završi pandemija, planiramo veliku svadbu i crkveno venčanje.

Dolazak ćerke na svet potpuno ga je promenilo i o svojoj naslednici govori sa posebnom emocijom:

- Teona je centar mog sveta. Ne mogu da se odvojim od nje, zajedno smo od jutra do mraka. Tek kada ona ode na spavanje, izađem s društvom na nekoliko piva, ali se brzo vratim kući da bih bio sa ženom i detetom. Sve je sada podređeno mojoj princezi.

Asocijalno dete

Vuk Mob kaže da je Teona mirna na njega i da jedva čeka da je razmazi, kao što su njega roditelji.

- I ja sam bio mirna beba kao Teona. Roditelji su me dugo čekali i napokon dobili posle 12 godina braka. Zbog toga su mi kasnije sve pružili, a tako ću i ja svom detetu.

Foto: HIT dodatak/informer

Reper priznaje da je zbog specijalnog tretmana u detinjstvu postao asocijalan:

Mama mi je platila prvu tetovažu

Vukovo telo prekriveno je tetovažama, a prvu je uradio još dok je bio maloletan.

- Sa 17 godina sam uradio prvi tet na ruci. Mama me je dovela da se tetoviram i to platila. Tata je bio protiv toga, ali se kasnije pomirio sa tim da su mu deca cela išarana.

- Majka je bila veoma vezana za mene i nije htela da me šalje u vrtić, nego me je čuvala kod kuće. Deca i idu u obdanište da bi učila kako se funkcioniše u društvu, a ja sam ostao uskraćen za to. Verovatno sam zbog toga i postao asocijalan. Neću dozvoliti da se to dogodi i Teoni i zato će ona ići u vrtić. Sećam se da sam bio toliko razmažen da sam morao da dobijem sve što poželim. Čim nešto ne bi bilo po mome, dramio bih i pravio scene. Kada sam bio mali, svi su gledali "Nindža kornjače" i ja sam stalno tražio igračke sa njihovim likom. Mama mi ih kupi, a ja onda namerno polomim igračku, samo da bih sutradan dobio novu. Zbog toga sam redovno dobijao batine. Otac me nikada nije udario, ali me je majka tukla kao vola u kupusu.

Vuk danas važi za jednog od najimućnijih repera na našoj sceni, ali nije uvek bilo tako.

Bivše
Tijana Ajfon niti smrdi, nit miriše, a o vezi sa Teodorom Džehverović neću da pričam
Vuk Mob

- Devedesetih godina nismo imali novca, pa su moja baka i majka morale da prodaju cigarete na ulici. I ja sam sa njima satima sedeo ispred prodavnice i švercovao. Imao sam pet godina i to je bio moj prvi posao. Lepo smo zarađivali od toga. Odmah mi se dopalo da imam svoj dinar i da mogu sebi da kupujem igračke. Još kao mali sam stekao radne navike, pa sam kasnije sa 20 godina radio u menjačnici - priseća se Vuk, kojem je veoma teško palo kada mu je baka preminula:

- Ispunjavala mi je sve želje. U doba najveće nemaštine vodila me je u prodavnicu i kupovala mi sve što joj pokažem: igračke, čokolade, gumene bombone... Baba je umrla kada sam imao sedam godina i teško sam to podneo jer sam bio baš vezan za nju.

Vaćario devojčice

Školske dane pamti po dobrim ocenama, ali i ponekom sitnom nestašluku:

- Roditelji su zahtevali su budem odličan đak. Skakali su mi po glavi kada nešto ne naučim i dobijem slabiju ocenu. U osnovnoj sam bio miran i bojažljiv. Nisam pravio probleme, niti se tukao. Promenio sam se tek tokom srednje. Bežao sam sa časova zbog crtanog filma "Simpsonovi", koje nisam želeo da propustim. Pobegnem iz škole, poručim picu i koka-kolu, sedim kod kuće i gledam crtaće.

Problemi su počeli u srednjoj školi, kada je Vuk zbog 'vaćarenja' devojčica često završavao kod direktora u kancelariji:

Foto: HIT dodatak/informer

- Išao sam prvo u Srednju hemijsku školu, iz koje su hteli da me izbace. Ne zbog toga što sam jurio devojčice, već zbog lošeg odnosa sa profesorima, a najviše sa razrednom koja je uvek bila protiv mene. Baš sam pre neki dan ocu rekao kako hoću da odem do škole i nađem tu ženu jer je stalno govorila da ću propasti u životu. Baš me zanima gde je ona danas. Nisam se slagao sa razrednom i sa još nekoliko profesora jer ne trpim autoritet. Zato sam napustio Srednju hemijsku i upisao Turističku, koju sam i završio. Posle sam diplomirao na Ekonomskom fakultetu. Nikada ne bih postao akademski građanin da na tome nisu insistirali mama i tata. Terali su me da učim, i mene i moju braću Tadiju i Vasilija.

Vuk je posebno vezan za dva mlađa brata:

- Tadija se rodio kada sam imao šest godina. Tukao sam ga sve dok nije porastao i počeo da mi uzvraća. Stalno me je terao da ga vodim sa sobom, ali ja nisam hteo jer me je smarao. Danas smo nas dvojica najbolji prijatelji. Vasilije je stigao kada sam imao 12 godina i njega smo svi razmazili. Mama ga je rodila u osmom mesecu i jedva je ostao živ. Sve to je kasnije uticalo na njegovo zdravlje... Obožavam svoju braću! Svi smo veoma vezani jedni za druge i super funkcionišemo.

U "Zadruzi" sam zaradio brdo para

Vuk se našao u centru pažnje kada je prošle godine ušao u "Zadrugu 4".

- Počela je pandemija korone, nisam nigde nastupao i dobio sam odličnu ponudu da uđem u rijaliti. Moja Olja je zatrudnela i želeo sam da zaradim novac za svoju porodicu. Bilo mi je smešno što sam u "Zadruzi" jer sam ranije govorio: "Ako uđem u rijaliti, znajte da mi je pukla karijera." Ispostavilo se da je to bio odličan potez jer sam zarađivao u toku pauze u poslu, tako da nisam ni osetio posledice korone. Od rijalitija sam zaradio toliko novca kao da sam sve ovo vreme nastupao.

Kada je Vuk odlučio da se bavi muzikom, dobio je veliku podršku majke Snežane i oca Vuleta:

- Još kao mali želeo sam da budem reper, to znaju svi oko mene. U osnovnoj sam stalno nešto pevušio i to snimao na kasetama. Tako je u trećem osnovne i nastala moja prva pesma. Nisam imamo pojma da ću ikada postati ovako uspešan, mislio sam da će muzika biti samo moj hobi. Prvu profesionalnu pesmu u karijeri "Jurimo te snove" objavio sam 2009. godine. Tada sam upoznao Stefana Đurića Rastu, koji je bio popularan u našem kraju i pozvao me je u studio. On mi je baš dosta pomogao u karijeri, kao i Katarina Ostojić Kaja, koja je tada bila velika zvezda. Ipak, najveću slavu stekao sam pesmom "Kokaina", koja je obeležila jedan deo mog života.

Lud za automobilima

Ubrzo posle toga Vuk je počeo da puni klubove u Srbiji i dijaspori.

Ne zna da peva
Priznajem da ne znam da pevam, ali zato repujem, znam da komponujem i pišem tekstove
Vuk Mob

- Sećam se svog prvog nastupa. Nije mi bilo lako, gaće su mi se tresle od treme, ali pregurao sam i uzeo honorar od 900 evra. Bio sam ponosan na sebe, jer znam neke ljude koji su na početku karijere pevali i za 20 evra. Naravno, tako im je bilo samo u početku, sada je to skroz druga priča. Meni je cena skočila kada sam snimio pesmu "Nevaljala" sa Sandrom Afrikom. Mesecima sam je jurio da sarađujemo, ali ona nikada nije imala vremena. Na kraju sam uspeo nekako da je nahvatam, ušli smo u studio i snimili duet koji je odlično prošao.

Vuku je drago što je danas on u situaciji da finansijski pomaže roditeljima i braći:

Foto: HIT dodatak/informer

- Moja porodica mi je oduvek davala vetar u leđa. Mi smo kao čopor i drago mi je da sve što zaradim mogu da podelim sa roditeljima i braćom. Mama i tata su meni dosta pomagali na početku karijere, a sada sam ja u situaciji da im se revanširam. Dok sam nastupao, zarađivao sam i po 10.000 evra za vikend. Na sebe bih potrošio 300 evra, a sve ostalo sam davao u kuću. Pare me nikad nisu zanimale. Dovoljno mi je bilo da imam za nekoliko piva i da kupim neki dobar automobil. Eto, to me ispunjava. Lud sam za kolima i volim da vozim dobra i brza. Imam vozni park u kojem su "porše", "rendž rover", "BMW 3", "BMW 7" i "smart". Sada želim da kupim i motor, jer mi fali u kolekciji. S druge strane, na garderobu uopšte ne dajem novac, obučem se od glave do pete za sto evra - priča popularni muzičar, koji se iznervira kada čuje ko se sve danas naziva reperom:

LIČNA KARTA

Datum rođenja: 28. 1. 1990.
Mesto: Beograd
Horoskop: Vodolija
Brak: Jedan
Deca: Ćerka Teona

- Vidim da su na estradi uspeli čak i oni koji nemaju veze s muzikom. Ja priznajem da ne znam da pevam, ali zato repujem, znam da komponujem i pišem tekstove, kao i da prenesem narodu dobru energiju kroz svoje pesme. Nisu mi potrebni nikakvi saradnici, sve sam osmislim, i spotove i nastupe. Kažu da to dobro radim i da sam uzor mladima, pa se trudim da im kroz muziku šaljem i neke pozitivne poruke.

Problemi sa zakonom
Dva puta sam bio na trežnjenju, a jednom sam bežao od policije u kolima i završio u pritvoru
Vuk Mob

S mnogim kolegama se družio, a samo sa nekim uspeo je da sačuva prijateljstvo.

- Sa MC Stojanom sam bio baš dobar, a onda smo se posvađali zbog devojke. Želim mu sve najbolje i svaka mu čast što je napravio ovako dobru karijeru.

I dok je s nekim kolegama okončao prijateljstvo, druge toliko voli da im je čak posvetio tetovažu:

- Na butini sam istetovirao lik Džeja Ramadanovskog, a na drugim delovima tela planiram da stavim sve osobe koje sam voleo da slušam i koje su obeležile moju karijeru. Otkad znam za sebe kunem se u Džeja i obožavam ga. Slušao sam njegove pesme kad god sam se napio. Veoma sam ponosan što sam s njim sarađivao, kao i sa Draganom Mirković, koja mi je bila idol. Ja sam jedini reper sa kojim je ona pristala da snimi duet. Ona je divna osoba i redovno se dopisujemo na Instagramu.

KOMPLETNU ISPOVEST PROČITAJTE U DANAŠNJEM HIT INFORMERU




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sasa

pre 2 godine

Kada bi sva nasa deca bila ovako uspesna,gde bi nam bio kraj.Uz to i intelektualac.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17