• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.06.2021

16:30

ISPROZIVALA JE NAJSTRAŠNIJE! Tara Simov UPOREDILA reperovu BIVŠU sa LIKOM iz FILMA! /FOTO/

Estrada

ISPROZIVALA JE NAJSTRAŠNIJE! Tara Simov UPOREDILA reperovu BIVŠU sa LIKOM iz FILMA! /FOTO/

Podeli vest

Bivša devojka Nenad Aleksića Ša, Jelena Batos pre dva dana ušla je u "Zadrugu", a svojom pojavom odmah je napravila pometnju u Beloj kući.

Njen stav je da za repera nije dobar izbor njegova devojka Tara Simov, koja je diskvalifikovana iz rijalitija, zbog čega je novopečena zadrugarka već ušla u klinč sa svojim bivšim.

Njen ulazak i boravak u "Imaginarijumu" ispratila je i Tara, te je na svom Instagram profilu prokomentarisala Jelenu. Naime, ona je bivšu od Ša uporedila sa junakom filma "Gospodar prstenova" Smiglom.

Naime, Tara je podelila kolaž koji je napravila neka od njenih fan stranica. 

- Najjača slika - napisala je ona. 

Foto: printscreen instagram

Slika Tare Simov

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija