• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

23.06.2021

14:45

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ TANJE SAVIĆ NAKON ŠTO JE DOVELA SINOVE U SRBIJU! Dušan iznenadio sve svojom izjavom!

Estrada

OGLASIO SE BIVŠI MUŽ TANJE SAVIĆ NAKON ŠTO JE DOVELA SINOVE U SRBIJU! Dušan iznenadio sve svojom izjavom!

Podeli vest

Tanja Savić je vratila decu u Srbiju, a sa njima trenutno boravi u Smederevu. Dušan Jovančević se sada oglasio i šokirao izjavom.

Dušan je šokirao izjavom kada je istakao da za njega ne postoji granica koju ne bi prešao za svoju porodicu, pa čak bi opet, kako je objasnio, decu oteo od majke.

- Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke - rekao je Jovančević bez imalo osećaja i dodao da je sa sinovima u stalnom kontaktu.

Foto: Printscreen You Tube/Ekskluzivno

Tanja Savić

- Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari - rekao je on.

Foto: ATAIMAGES

Tanja Savić sa sinovima

S druge strane, otkako se ponovo sastala sa svojim sinovima, Tanja ne krije da je najsrećnija žena i majka na svetu.

- Možete samo da pretpostavite kako se osećam. Ne mogu rečima da opišem koliko sam ispunjena i srećna. Sve je sada u najboljem redu - rekla je Tanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija