• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. Matić

05.07.2021

07:45

PROČITALA SAM DA JE MARINA REKLA DA SAM NJENA KOPIJA! Oglasila se NOVA DEVOJKA Darka Lazića, pa poručila: MENE TO NE ZANIMA!

printscreen/instagram/barbara.bobak

Estrada

PROČITALA SAM DA JE MARINA REKLA DA SAM NJENA KOPIJA! Oglasila se NOVA DEVOJKA Darka Lazića, pa poručila: MENE TO NE ZANIMA!

Podeli vest

Majka Darka Lazića kaže da je nova devojka njenog sina Barbara Bobak (23) lepša od Marine Gagić! Učesnica "Zvezda Granda", koja je uspela da smuva folkera, tvrdi da je buduća svekrva oduševljena njenom lepotom

Ekskluzivno za Informer Barbara se po prvi put oglasila povodom svoje afere sa Lazićem i otkrila kako ju je prihvatila njegova porodica.

Foto: printscreen/instagram/barbara.bobak

Barbara Bobak

- Nisam još upoznala Darkovu mamu, ali brata jesam. Čula sam da je Branka rekla da sam lepša od Marine - bez dlake na jeziku kaže anonimna pevačica.

Okršaj

Ako Marina ima neki problem sa mnom, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove

Barbara Bobak

Ona je ovom izjavom očigledno želela da zapuši usta Lazićevoj bivšoj zato što je javno izjavila da je Darko izabrao devojku koja liči na nju.

- Pročitala sam da je Marina rekla da sam ja njena kopija. Mene to ne zanima, to su za mene dečje bolesti. Ako želi bilo šta od mene, ako ima neki problem, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove. Ja zaista ne želim da se prepucavam sa njom preko novina. Nije lepo, a nije ni damski. Priča se da mi ona preti, ali ja moram iskreno da kažem da se meni lično nije obratila, jer se mi ni ne poznajemo. Devojka me ne zanima, a svako prepucavanje preko medija sa njom mi je klinački. -

Pevačicu i Lazića spojio je posao pre više od dva meseca i od tada se ne razdvajaju. Svakodnevno su zajedno, putuju i nastupaju.

Foto: printscreen Instagram barbara.bobak

Darko i Barbara

- Od 1. maja se poznajemo. Bili smo zajedno na jednoj proslavi, ja sam zapevala i od te večeri se ne razdvajamo. Počeli smo i da sarađujemo, tako da sada pevam sa njim na nastupima. Evo baš smo pre nekoliko dana bili zajedno i u Švajcarskoj. Radili smo jednu privatnu proslavu. Lepo smo se proveli, a našli smo vremena i da uživamo. Ne živimo zajedno, ali dosta vremena provodimo zajedno. -

Rade zajedno

Upoznali smo se 1. maja, a sada smo počeli i da sarađujemo, tako da sada pevam sa njim na nastupima

Barbara Bobak

Barbara nije želela da otkriva više detalja o njihovom odnosu zato što želi da izbegne skandale sa njegovom bivšom verenicom.

- Ne bih želela da pričam detaljno šta se dešava među nama, jer ne mogu da se borim sa vetrenjačama. Uostalom, to je naša privatna stvar. -

Darko otvara restoran

Barbara kaže da Lazić ne prati šta se o njima piše u medijima jer je zauzet novim biznisom.

- Darko otvara restoran i ne može da se bavi tračevima. -




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija